1:1 session

I denne session tager vi altid udgangspunkt i, hvor du er og hvor du drømmer om at komme hen!

90-120 min session med healing, budskaber, samtale og guidning

I denne session tager vi altid udgangspunkt i, hvor du er og hvor du drømmer om at komme hen! Også når det billede slet ikke er tydeligt for dig! Jeg har en gave i at se hvilke blokeringer du har brug for at slippe, så du kan nå dit fulde potentiale!

Desuden har jeg en unik evne til at se dine potentialer, og som din spirituelle lederskabs- og hjertementor er jeg ekspert i at være visionsholder for dig, til du selv er klar til at bære fanen!

På rejsen mod din sande essens og dit fulde potentiale, vil jeg ikke blot hjælpe dig med de værktøjer og den bevidsthed du har brug for, jeg heler dig også som menneske på vejen derhen.

Tiden er inde til at åbne hjertet og finde ind til din indre power, hvorfra du kan tage lederskab i dit liv, både privat og i karrieren

Vi står i et stort energiskifte kollektivt i verden, og vi træder ind i en ny tid, hvor den feminine energi får større kraft og betydning. Det betyder på ingen måde, at det er kvindernes tid som sådan. Den feminine energi er tilgængelig for os alle, og handler om at leve og tage beslutningerne fra det åbne hjertes visdom.

Meget få mennesker lever i dag med et åbent hjerte, selvom det er opfattelsen. Men at leve med det åbne hjerte forrest er fremtidens lederskab.

Jeg er sat i verden med gaven at åbne hjerter. Aktivere den visdom, der ligger heri. Jeg har selv levet med et lukket hjerte, men lever i dag med det åbne hjerte forrest altid.

Kan du mærke et kald mod mere? Mærker du at tiden er kommet til at komme videre i livet? I karrieren?

Så er det nu du skal følge den indskydelse. Tiden er til handling og forvandling og jeg er her for at hjælpe dig med det. Gennem mine evner som healer, klarseer og mentor viser jeg dig din vej til det åbne hjertes visdom.

Book en tid til en session nu, hvis du er klar til at øge din skaberkraft, din power og dit lederskab fra det åbne hjerte med en stærk intuition og kontakt til din indre guidence!

Din investering: 1.999,-

Kundeudtalelser

Har du lyst til at ændre dit liv?

Bestil et møde med mig i dag! Ring til mig på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til noget af det, jeg tilbyder.

Meld dig til mit nyhedsbrev

Jeg udsender mails cirka en gang om måneden! Mail, hvor jeg deler min rejse hjem i kernen og mod mine inderste drømme!