1:1 Forløb - Live your True essence

Drømmer du om et liv, hvor du ved hvem du er inderst inde. Hvor du kender dine værdier, dit potentiale og dine drømme? Og hvor du lever ud fra det? Et liv hvor du har sluppet de mange begrænsende overbevisninger, blokeringer og i stedet lever ud fra din indre autoritet og har taget lederskab i dit liv?

Jeg ved, at en transformation i livet er hård, udfordrende og svær til tider! Derfor tilbyder jeg at hjælpe dig gennem hele processen, så du får de bedst mulige vilkår for at nå i mål.

Transformation i livet er nemlig også forløsende, smuk og vidunderlig! Og ikke mindst frisættende! 

Når du køber dette 1:1 forløb, får du hjælp og støtte helt tæt i 12 uger.

Vi mødes til opstart her hos mig i 9870 Sindal (bor du langt væk, så kan vi klare denne online også, men det giver meget at mødes fysisk også). 

Herefter får du hver anden uge fjernhealing, hvor vi først arbejder 20-30 min med klassisk fjernhealing, hvorpå vi ringer sammen og arbejder med healingsnøgler i yderligere 20-30 min.

De modsatte uger mødes vi over zoom, hvor vi arbejder med healingsnøgler.

Healingsnøgler er de værktøjer du har brug for på det givne tidspunkt for at komme videre i din transformationsproces. Det kan være coaching, kanalisering, human design reading, orakel og tarot kort læsninger og meget andet jeg har i min værktøjskasse.

 

Jeg har nemlig en unik gave til at mærke præcis hvilke nøgler du har brug for til næste step i processen.

I løbet af de 12 uger vil du have mulighed for at række du på daglig basis, enten via instagram, messenger eller voxer. Jeg vil svare på beskeder indenfor 24 timer, oftest før, med undtagelse i weekender.

Den sidste session vi holder fejrer vi dine resultater – din transformation! Så der mødes vi igen hos mig, hvor jeg kræser op med lidt lækkert og vi gør lidt ud af det! (Kan du ikke komme til Sindal, så finder vi en måde at lave en fantastisk fejring online – bare rolig!)

Det praktiske:

Hvis du kan mærke det kalder på dig at komme i 1:1 forløb med mig, så tager vi først en afklaringssamtale, hvor vi finder ud af om vi er rette match. Kemi, tillid og følelse er nemlig essentielt for et godt forløb.

Hvis du beslutter dig for at vi skal samarbejde, så er du heldig, jeg laver nemlig dette fuldstædig værdi-spækkede forløb til kun

11.500,-

Du får altså 6 sessions, 6 healinger og daglig support i hverdagen! 

Jeg tænker ikke den pris fortsætter, så skynd dig at booke din afklaringssamtale så vi kan komme i gang med din transformation