1 dags retreat – Genfind sjælens stemme

En dag, hvor du får mulighed for at genfinde din sjæls stemme og finde ind til de smukke potentialer du besidder

Genfind sjælens stemme

Den 13. november 2022 kl. 9.00-16.00 inviterer jeg på et en dags retreat i det smukke Nordjylland. En dag, hvor du får mulighed for at genfinde din sjæls stemme og finde ind til de smukke potentialer du besidder.

Vi lever i en tid, hvor alting går stærkt, og det kan være svært at finde roen. Det er en ubalanceret maskulin energi, der endnu bor i mange mennesker og samfundet, så det kan være svært at finde hjem i den feminine energi og power, hvorfra vi lettere kan finde vores sjæls stemme og begynde at leve et liv, udfra vores formål og drømme, frem for forventninger og burde.

Selve retreatet bliver afholdt lige op ad et helligt sted. Et sted, hvor du ikke kan undgå at blive connectet med din inderste sjæl og dine dybeste ønsker, når du opholder dig der.

Som din spaceholder og Shamanistiske Healer vil jeg hjælpe dig med at få din forbindelse til dit aller helligste reetableret, i kærlighed og respekt for det hellige sted vi er! Jeg vil på kærligste vis hjælpe dig ind i en mere balanceret måde at være i verden på, med fokus på din feminine kraft og dit sjælskald.

Vi kommer til at arbejde med selvudvikling på en helt unik måde, da jeg vil lave helt konkret undervisning med værktøjer til at stå stærkere og mere bevidst i sig selv, kombineret med smukke shamanistiske ritualer, der vil hjælpe din sjæl med at få en stærkere stemme, så du lettere kan mærke og tale din sandhed og leve i kærlighed.

Programmet vil først blive endeligt fastlagt, når jeg har mærket feltet af deltagere, da jeg mærker det er vigtigt at ramme ind, præcis hvor der er brug for det, men du vil komme til at arbejde med den smukke mama kakao i en cacaoceremoni, du vil komme til at modtage healing, opleve en stille gang og modtage smukke redskaber til at stå stærkere i dig og komme ud af negative og begrænsende mønstre, der forhindrer dig i at høre sjælens stemme.

Retreatet er for dig, der er klar til at gøre noget! Til at være aktiv i din rejse mod et bedre liv og en bedre verden! Det er for dig, der kan mærke at du har brug for roen og fællesskabet til at komme videre på din livsvandring. Det er for dig, der kan mærke, at du har brug for en hånd og en støtte til at stå stærkere i dig selv og blive bedre til at lytte til den smukke stemme i dit indre! Kan du mærke et kald, så tilmeld dig allerede i dag!

Bonus

Alle vil modtage en lille gavepose, som kan støtte dig i rejsen videre efter retreatet

De første 5 deltagere vil få muligheden for at booke en 40 min 1:1 samtale over zoom med mig, hvor jeg vil hjælpe med at finde ind til det, der er behov for at arbejde med netop nu.

Prisen

Earlybird rabat frem til 21/10 2022:   2.555,-

Alm pris:                                                         3.333,-

Det praktiske

Vi skal være i en Tipi med brændeovn og udenfor hele dage, så sørg for tøj til vejret.

Vi serverer en vegetarisk frokost, samt te, kaffe og snacks i løbet af dagen. Hvis du har allergener, så skriv det til mig hurtigst muligt, så vi kan tage hensyn.

Vi mødes på Skelgårdsvej 77A, 9340 Asaa. Følg venligst skiltningen når du ankommer i respekt for husets beboere og deres dyr!

Book tid

Bestil tid i dag! Ring til os på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.