13. juli 2022

Kæreste du,

Så har jeg atter åbnet for muligheden at få enkelt sessioner her hos mig. 

Du har mulighed for at få en healingsnøgle session, en mini healingsnøgle session og som noget helt nyt har jeg åbnet for at lave korte kanaliserede budskaber. Det kan du læse mere om her: Korte Kanaliserede Budskaber

Jeg glæder mig til at hjælpe dig også, der ikke har brug for et længere forløb, men som stadig har brug for at få klarhed over de nøgler, der kan låse dit next level self op! 

Ud over dette, har jeg haft brug for lidt sommerferie, så jeg har kørt på lavt blus i næsten en uge! Det har været godt for mig! Men i dag er det fuldmåne i stenbukken og jeg har en følelse af, at nu kommer energierne til at køre igen! Og det glæder jeg mig til! 

Helt sommer har jeg dog ikke holdt, da jeg pt. arbejder på et helt fantastisk gruppeforløb. Jeg afholdte et betaforløb i starten af året, men har nu taget feedbacken og har opgraderet det max. Det bliver helt fantastisk.

Jeg håber du nyder din sommer, og jeg glæder mig til at høre fra dig, hvis du også kunne bruge en enkelt session.

Kærligst,

Zanna Ibina

coaching