Lever du det ultimative drømmeliv? Ser du muligheder frem for begrænsninger? I en coaching session, vil vi altid tage udgangspunkt i, hvilken situation du står i. Vi ser på, hvad dine drømme og mål er, hvad dine udfordringer består af og hvor dine begrænsninger ligger. Jeg vil guide og støtte dig med de mange værktøjer og evner jeg besidder.

Coaching

Det ene ben hviler på intuitiv coaching, med erfaring fra den positive psykologi og den kognitive terapi. Jeg har gennem mange år arbejdet med personlig udvikling, både personligt og med andre. Jeg arbejder ud fra tesen om, at vi altid har et valg, og at vi altid kan vende tingene til noget positivt. Det handler om hvordan vi forholder os til livet, udfordringerne og begrænsningerne. Når vi erkender hvem vi er, kan vi ud fra de erkendelser arbejde med det vi drømmer om og de mål vi sætter os. Det er noget af det jeg vil hjælpe dig med at erkende.

Kanalisering som ekstra værktøj

Jeg er kærligt og dyt forankret i den spirituelle verden, hvor jeg arbejder med både healing, kanalisering/clairvoyance samt tarot-/orakelkort. Et af mine mål er, at vise dig – og verden – hvor naturligt det er at bruge de muligheder denne verden åbner. Jeg integrerer elementerne herfra naturligt i behandlingen. De er med til, at styrke din kontakt til dit hjerte og din sjæl, så de valg du træffer, bliver autentiske og ægte hjertevalg.

Min egen vej kan støtte din

Jeg har en stor livserfaring, fra at overkomme modgang i livet. Flere gange i mit liv, har jeg oplevet store livsomvæltninger, som jeg ved benhårdt arbejde og fokuseret valg, har formået at vende til positive erfaringer, smukke stunder, lærerige oplevelser og et overordnet smukt og positivt liv.

At hjælpe andre med at finde ind til kernen og lære at tage stærke hjertevalg, der styrker autenciteten er min store passion. Jeg elsker at lede hvert enkelt menneske jeg møder, mod deres smukke vej, til det gode liv for ham/hende.

En coaching session tager ca 1- 1,5 time og koster 995,-

Coaching med kanalisering 
vejen til lykke
Lever du dit drømmeliv