Livet med kroniske smerter,  Personlig udvikling,  Valgets Kraft

Den kringlede vej

I dag vil jeg præsentere jer, for den første Vlog her på bloggen. Jeg taler i den om den kringlede vej gennem livet, som er min. Den vej, som jeg tilvælger dag for dag, fordi jeg har valgt at leve 100% ud fra at mærke efter. Både i forhold til, hvad mavefornemmelsen siger, men også hvad jeg mærker er godt for mig.

Jeg er glad amatør, så i må bære over med mig, indtil jeg finder formen, og lærer af mine fejl. Jeg vil derfor sætte stor pris på lige dele overbærenhed og kontruktiv kritik, som i kan skrive i kommentarerne neden under.

Grunden til at jeg deler om den kringlede vej i en video er, at jeg på de sociale medier havde en afstemning, der viste, at i gerne vil have videoer, som supplement til mine blogindlæg. Jeg håber i tager godt imod dem.

God fornøjelse.

Kærligst,

Zanna

den kringlede vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *