Healing

Har du smerter? Eller traumer? Blokeringer? Ønsker du at slippe af med disse og få løst nogle af de udfordringer, der holder dig tilbage? I så fald kan healing være svaret. Mærker du et kald til at få hævet din vibration og være med til at skabe en bedre, mere kærlig verden, så er healing også en vej du kan vælge.

Behandlingen

En af mine store passioner er at hjælpe mennesker ved hjælp af healing. Det er en utrolig stærk behandlingsform, der kan afhjælpe utroligt mange ting. Mange af de fysiske lidelser vi får i kroppen, skyldes blokeringer og traumer. Her er healing en stærk og effektiv behandlingsform.

Behandlingen hos mig foregår således, at vi først tager en snak om behandlingen. Vi vender de ønsker og forventninger du må have til behandlingen. Vi får ligeledes talt lidt om mulighederne og om, hvad der kommer til at ske. Derpå kommer du op og ligge på min briks. Du vil være fuldt påklædt under behandlingen, og får et tæppe over dig, så du kan ligge afslappet, trygt og varmt. Derpå starter jeg behandlingen op.

Jeg er en healer, der formidler en meget powerfuld og stærk energi. Jeg styrer ikke energien i en bestemt retning, men sætter altid en intention for healingen sammen med den jeg behandler! Jeg er overbevist om, at vi kommer meget længere ved at tage imod det, vi har brug for, frem for det vi ønsker. 

Somme tider vil det handle om ro og grounding, og du vil opleve en meget stille healing. Andre gange skal der ryddes op og forløses. Her vil du ofte opleve, at jeg under behandlingen kanaliserer budskaber til dig. Hvordan behandlingen forløber afhænger derfor meget af, hvad du skal have løst, og hvad du har brug for.

Min uddannelse og erfaring med healing

Jeg er en af de, der har brugt de healer evner, som vi alle lægges i vuggen med, hele livet. Jeg healede, især mine dyr, da jeg var barn. Det var instinktivt og det mest naturlige for mig. Da jeg blev voksen, valgte jeg at åbne endnu mere for gaverne, og begyndte at bruge dem mere bevidst. I 2011 valgte jeg at tage en Reiki Healer uddannelse, for at have bevis på at jeg besad evner for at heale. Denne uddannelse gav mig en stærkere forbindelse til den universelle livsenergi, som er den, vi formidler i healingen. Den bekræftede den mig ligeledes i, at jeg har nogle meget stærke evner i form af at formidle. Det var gældende både i de tilfælde, hvor det blot var energien, der skulle formidles, men også når jeg skulle agere kanal for budskaber og læring under healingerne.

Ud over Reiki Healer uddannelsen er jeg gennem mine guider, mine erfaringer og mentor guidning, uddannet i at bruge forskellige teknikker, der har bund i naturfolkets viden og traditioner. Min healing og min måde at arbejde på, har derfor stærke rødder i en urgammel feminine-wisdom tradition, og jeg formidler både energien fra universet og fra moder jord, hvori jeg er dybt forankret. Min healingsenergi bunder i en meget stærk urkraft, en gudinde energi, som er både stærk og viis.

Min tilgang til healing er, at det er noget af det mest naturlige, vi kan gøre brug af, og jeg forsøger altid at vise mine klienter, hvor jordnært og trygt, det kan være at bruge, og bevæge sig i, den alternative og spirituelle verden. Der er intet hokus pokus – blot en kærlig, nærværende og stærk væren og formidling.

Andre siger:

Hvad mange ikke ved er at jeg var hos Zanna tilbage i 2012 (tror jeg) hvor hun healede mig. Det var sådan en fantastiske oplevelse og kan stadigvæk huske hvordan hun med sit nærvær og visdom og kanal hjalp mig med at slippe SÅ meget stagneret følelsesmæssig energi.

Kæmpe anbefaling (Og så ved jeg fra vores forløb sammen, at Zanna er walking the talk og er en Living Angel.

-Lotus Freya Holm

Bestil tid og priser

En behandling tager ca en time, men variere i begge retninger. Jeg giver det der skal gives, fremfor at kigge på klokken.

Behandlingen kan gives i 9870 Sindal, eller du kan modtage det som fjernhealing. En fjernhealing er lige så kraftfuld som en healing hos mig, men det er klart at dialogen under vejs kan give noget andet.

Du bestiller tid ved at sende en mail eller sms. Se under kontakt

En healing koster 995,-