Wisdom of the open heart – Event

Hvis du helt intuitivt mærker, at der er mere i livet at hente. Mere power. Så vid, at det er dit hjerte, der taler til dig og ønsker mere i livet for dig.

Lederskab, power og Hjerte

Ved du godt, at langt over halvdelen af verdens befolkning ikke aner, hvordan det føles at leve med et åbent hjerte. Langt de fleste tror deres hjerte er åbent, og at alt er godt. Og det er det jo på mange måder også. Men der er mere i livet, når hjertet ægte åbnes. Mere at hente. Mere at forstå. Mere power. Mere magi.

Hvis du helt intuitivt mærker, at der er mere i livet at hente. Mere power. Så vid, at det er dit hjerte, der taler til dig og ønsker mere i livet for dig.

Til årets fedeste event, inviteres du ind i hjertet, og gennem det, ind i din ægte power. Det er nemlig herfra du kan leve et stærkt og autentisk liv. Herfra du kan ændre verden – og dig selv.

De færreste får nogensinde åbnet hjertet ægte. Får lov til at mærke den magi, der opstår, når vi virkelig mærker hjertets visdom. Jeg er selv gået igennem en stor del af livet med hjertet lukket. Og da det åbnede var det med meget lidt bevidsthed omkring det. I dag lever jeg med et bevidst åbent hjerte, og med det lever jeg stærkt, ægte og autentisk, og jeg skaber dagligt magi i mit liv.

Ud over det, er jeg blevet bevidst om, at det er en af mine gaver – og opgaver – at åbne folks hjerter. Så det kommer jeg til at gøre med ekstra stort fokus til årets fedeste event, Wisdom of the Open heart, hvor vi mødes i den fineste kærlighedsceremoni, som vil åbne og aktivere så mange hjerter.

Prisen for det stærkeste hjerteåbnende event i år bliver kun 666,-

Er du klar til at åbne for ægte power i dit liv?

Er du klar til at lære din skaberkraft at kende?

Er du klar til at tiltrække de vildeste muligheder og mennesker?

Så kom med til årets kærligste event den 20/5 2023 fra 13 – 16,

med efterfølgende networking og samvær med ligesindede fra 16-18.

Du vil denne dag kunne lade dig inspirere af min historie, som jeg vil dele. Og jeg vil ligeledes fortælle om, hvad det åbne hjertes visdom handler om. Du vil gennem hele eventet få dit hjerte aktiveret.

Du vil modtage healing, budskaber og små overraskelser og gaver.

Eventets indhold

Programmet for dagen er at jeg vil dele min historie og visdom først. Efter en kort pause, hvor der vil være let traktement, vil du modtage hjerteåbnende healing. Under denne healing, vil jeg arbejde med trommens kraftfulde vibration, så du får de bedste forudsætninger for at få clearing på dine blokeringer og komme ind i kernen, hvorfra det er muligt at lytte til hjertets visdom og leve det mest autentiske liv. Derpå vil jeg kanalisere budskaber fra hjertet og åndelige guider.

Eventet bliver afholdt i en hal, hvor der vil være stole, men der vil også være mulighed for at sidde/ligge på gulvet. Der vil være puder og madrasser, men du er også velkommen til at medbringe yogamåtte, tæpper og puder. Der er mulighed for at ligge under healingen.

Din investering

KUN 666,

Det er tid til at åbne dit hjerte og leve autentisk med hjertet forrest! Jeg viser dig hvordan.

Har du lyst til at ændre dit liv?

Bestil et møde med mig i dag! Ring til mig på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til noget af det, jeg tilbyder.

Meld dig til mit nyhedsbrev

Jeg udsender mails cirka en gang om måneden! Mail, hvor jeg deler min rejse hjem i kernen og mod mine inderste drømme!