Spiritualitet,  Valgets Kraft

Forandringens gaver

Jeg har valgt at leve et liv, hvor jeg følger intuition og går 100% efter det, som føles rigtigt. Det betyder, at jeg somme tider må stoppe op, tage det jeg er i gang med op til revision. Det betyder at jeg ofte står i stor forandring. At jeg må finde værdien, at jeg må finde modet til at se forandringens gaver.

Man har en vej – til man finder en ny

Det har gennem livet betydet, at jeg har skiftet retning, gået omveje og ladet livets vej slå krøller. Det har givet mig en unik rejse, og selvom nogle veje var blinde, så har jeg nydt hver eneste af dem. De har bragt mennesker, oplevelser, erfaringer og har været det hele værd.

Lige nu, hvor jeg står i livet, har det betydet, at jeg har erkendt, at den bog jeg skrev ikke helt var den rigtige. Så trods de 100 skrevet sider, så starter jeg i dag på en blank side. Jeg starter forfra. Klogere og med større forståelse for hvilken bog jeg skal skrive og hvorfor. Jeg ved, at det er et stort arbejde der ligger forude igen, men jeg ved til gengæld at jeg kan denne gang.

Og det jeg har skrevet er ikke spildt. Noget kan bruges igen, andet har givet mig erfaring, mens andet igen har åbnet for erkendelser og personlig udvikling.

Hvordan ser vi forandringens gaver

Når livet slår en kolbøtte er det helt naturligt og ganske forståeligt at vi lige bliver slået ud af kurs. Kunsten er ikke at undgå dette, men snarere at være med det. Når det er landet, så skal vi til gengæld tage en dyb indånding og se fremad. Hvilken vej har åbnet sig nu? Hvad lærte vi af den vi gik ad? Hvilke gaver gemmer den nye.

Lige i denne stund står jeg igen over for forandringens gave. Gemt i et kæmpe arbejde og store forandringer. Jeg har skrevet på min bog i 3 måneder. Har skrevet ca 100 sider. Og har elsket hvert minut jeg har skrevet på den. Men de seneste dage, er det gået op for mig, hvorfor bogen har været sværere at skrive på. Hvorfor den har ændret sig, hvilket har forvirret mig og bremset mig. Sagen er nemlig at den bog jeg skrev, var til mig selv. Den skulle åbne mig, starte en ny udforskning af den personlige udvikling.

Det har betydet at jeg har fået ryddet op i nogle ting, jeg har fået genoptaget min blog, som jeg elsker, og jeg har åbnet mig og er blevet mere ærlig. Både overfor mig selv, og overfor jer, der læser med. Så bogen jeg skal skrive er mere ærlig. Er mere hudløs. Er mere MIG!

Velkommen forandring

Så i dag starter jeg et nyt dokument. Vejen til det gode liv version 2.0. Og jeg takker for de læringer og erkendelser version 1.0 gav mig. Og ser frem. Jeg er klar og ved, at en del af det jeg allerede har, kan genbruges. I ny form og nye klæder. Jeg er klar og glæder mig til de ting der skal åbenbare sig på min nye vej. Og jeg er sikker på, at jeg på få måneder er fremme ved de 100 sider igen. Klogere og med en bedre bog. En bog, der kan inspirere. En bog, der forhåbentlig kan vise jer, at selv med et liv fuld af udfordringer og kolbøtter, så kan vi altid finde Vejen til det gode liv.

Jeg er klar – er DU?

Del gerne dine erfaringer, hvor forandringen har været en gave. Enten her, på min facebookside eller min instagram. Og husk, i er altid velkomne til at dele mine blogindlæg. <3

Forandringens gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *