Hjemmeside-header
header-foredrag

Jeg har prøvet at falde og rejse mig igen… Og igen… Og igen…. Og jeg har lært utroligt meget af det. Jeg har lært at det gode liv ikke handler om hvad du møder i livet, men hvordan du vælger at forholde dig til det. Man kan altid tage kontrollen tilbage, selv når man føler sig ramt og magtesløs. For kontrollen, når livet viser tænder, ligger i valgets kraft.

Jeg har lært, hvordan man kan vende alt til noget positivt, og dermed vinde og vokse i og af alle situationer. Jeg har der igennem udviklet metoder til at vælge vejen til det gode liv.

Vejen til det gode liv

Mit foredrag tager afsæt i min personlige fortælling, som rummer elementer som mobning, tab og livet som enlig mor med kroniske smerter.

Jeg har igen og igen oplevet, hvordan mange mennesker sidder fast i livets trummerum, og i offerrolle og lidelse. Hverdagen går stærkt og mange fanges i et liv i overhalingsbanen, hvor de aldrig får stoppet op og mærket efter. Jeg kender det, for jeg har været der selv.

Med mit foredrag vil jeg inspirere til at leve mere bevidst og nærværende omkring hvilket liv vi har valgt. Jeg vil inspirere til at opnå accept med det, der ikke kan ændres, og redskaber til at ændre det, der kan. Og så vil jeg med min egen fortælling vise, hvor vigtigt det aktive valg er. Vi vælger ikke selv livets udfordringer, men vi kan selv vælge, hvordan vi forholder os til dem. Vi kan alle skabe et rigt og magisk liv – uanset hvad der sker.

Book mig til et foredrag til din forening, klub eller community og lad mig inspirere jer til, hvordan vi via valgets kraft og et positivt mindset, kan skabe et magisk og smukt drømmeliv, uanset hvilke kort der er blevet os givet.

Send en mail for flere detaljer, eller for at booke mig til jeres næste foredrags arrangement på info@zannaibina.dk