Gaven i alt

Den 9. februar 2022 kl. 20.00 holder jeg et webinar på zoom om at finde Gaven i alt!

Kunne du tænke dig et liv

💫 med mere overskud?

💫 Større glæde?

💫 Mere positiv energi?

💫 Færre negative tanker?

💫 Færre bekymringer?

💫 Skarpere fokus?

Så er webinaret Gaven i alt noget for dig!  Jeg vil på webinaret dele mine erfaringer og redskaber til at leve et liv i større taknemmelighed og med en grundfølelse af glæde og begejstring. Kunsten er at kunne se Gaven i alt, og det vil jeg inspirere dig til at begynde på denne aften.

Jeg har gennem livet mødt utroligt meget modgang og udfordringer. Det medførte at jeg levede et liv med ubalance og lidelse. Intet lykkedes for mig, og det var som om, at jeg var en magnet for de dårlige hændelser. Jeg bekymrede mig for fremtiden og var frustreret over fortiden. Konstant var jeg søgende efter en chance, efter at det blev min tur til at have lidt medgang.

Men der var intet der ændrede sig og spiralen blev stærkere og stærkere.

En dag fik jeg nok, og en rejse mod et mere bekymringsfrit og positivt liv begyndte. Det var ikke en let rejse uden huller og bump i vejen, men det var en lærerig rejse, og undervejs udviklede jeg en af mine største superkræfter, nemlig at finde Gaven i alt!

Den 9. februar 2022 kl. 20.00 deler jeg for første gang mine tanker og erfaringer om at se Gaven i alt og du er inviteret med helt gratis. Det eneste det koster er din mail, og du vil samtidig blive skrevet op til min mailliste. Men bare rolig – du kan altid afmelde dig igen, men hvorfor skulle du? Jeg lover at jeg ikke spammer dig, og jeg vil elske at dele små tanker, refleksioner og brugbare værktøjer med dig. Webinaret varer ca. 30 min.

Så tilmeld dig webinaret Gaven i Alt nu, og få linket til Zoom, hvor det kommer til at foregå. 

Kærligst,

Zanna Ibina

Når du afgiver din mail bliver den ikke delt med nogen og jeg passer godt på den. Læs evt min privatlivspolitik her