Hjemmeside-header

Har du smerter? Eller traumer? Blokeringer? Ønsker du at slippe af med disse og få løst nogle af de udfordringer, der holder dig tilbage? I så fald kan healing være svaret.

Behandlingen

En af mine store passioner er at hjælpe mennesker ved hjælp af healing. Det er en utrolig stærk behandlingsform, der kan afhjælpe utroligt mange ting. Mange af de fysiske lidelser vi får i kroppen, skyldes blokeringer og traumer. Her er healing en stærk og effektiv behandlingsform.

Behandlingen hos mig foregår således, at vi først tager en snak om behandlingen. Vi vender de ønsker og forventninger du må have til behandlingen. Vi får ligeledes talt lidt om mulighederne og om, hvad der kommer til at ske. Derpå kommer du op og ligge på min briks. Du vil være fuldt påklædt under behandlingen, og får et tæppe over dig, så du kan ligge afslappet, trygt og varmt. Derpå starter jeg behandlingen op.

Jeg er ikke en healer, der har mange forskellige former for healing, som du kan vælge imellem. Jeg formidler energien og har tillid til, at de guider, som jeg samarbejder med ved, hvad der skal til, for at hjælpe dig. De ved, hvad det er, du har brug for. Jeg er overbevist om, at vi kommer meget længere ved at tage imod det, vi har brug for, frem for det vi ønsker. Derfor kan man kun vælge, om man vil modtage healing eller ej her hos mig. Somme tider vil det handle om ro og grounding, og du vil opleve en meget stille healing. Andre gange skal der ryddes op og forløses. Her vil du ofte opleve, at jeg under behandlingen kanaliserer budskaber til dig. Hvordan behandlingen forløber afhænger derfor meget af, hvad du skal have løst, og hvad du har brug for.

Min uddannelse og erfaring i healing

Jeg er en af de, der har brugt de healer evner, som vi alle lægges i vuggen med, hele livet. Jeg healede, især mine dyr, da jeg var barn. Det var instinktivt og det mest naturlige for mig. Da jeg blev voksen, valgte jeg at åbne endnu mere for gaverne, og begyndte at bruge dem mere bevidst. I 2011 valgte jeg at tage en Reiki Healer uddannelse, for at have bevis på at besad evner for at heale. Denne uddannelse gav mig en stærkere forbindelse til den universelle livsenergi, som er den, vi formidler i healingen. Den bekræftede den mig ligeledes i, at jeg har nogle meget stærke evner i form af at formidle. Det var gældende både i de tilfælde, hvor det blot var energien, der skulle formidles, men også når jeg skulle agere kanal for budskaber og læring under healingerne.

Ud over Reiki Healer uddannelsen er jeg gennem mine guider, mine erfaringer og mentor guidning, uddannet i at bruge forskellige teknikker, der har bund i naturfolkets viden og traditioner. Min healing og min måde at arbejde på, har derfor stærke rødder i den shamanistiske tradition, og jeg formidler både energien fra universet og fra moder jord, hvori jeg er dybt forankret.

Min tilgang til healing er, at det er noget af det mest naturlige, vi kan gøre brug af, og jeg forsøger altid at vise mine klienter, hvor jordnært og trygt, det kan være at bruge, og bevæge sig i, den alternative og spirituelle verden.

Healing tager Ca 1 time og koster 665,-

healing, session, behandling