Healingsnøgle session

I denne session tager vi altid udgangspunkt i, hvor du er og hvor du drømmer om at komme hen!

I denne session tager vi altid udgangspunkt i, hvor du er og hvor du drømmer om at komme hen!

I denne session tager vi altid udgangspunkt i, hvor du er og hvor du drømmer om at komme hen! Også når det billede slet ikke er tydeligt for dig! Jeg har en gave i at se hvilke nøgler du har brug for, for at slippe blokeringer og komme videre til næste niveau af dit fulde potentiale!

Desuden har jeg en gave for at se dine potentialer, og som din spirituelle mentor er ekspert i at være visionsholder for dig, til du selv er klar til at bære fanen!

På rejsen mod din sande essens og dit fulde potentiale, vil jeg ikke blot hjælpe dig med de værktøjer og den bevidsthed du har brug for, jeg heler dig også som menneske på vejen derhen.

I en Healingsnøgle Session vil du altid modtage healing. Ud over healingen, vil vi sammen mærke ind i hvad du har brug for! Mine muligheder for at hjælpe dig er mange, jeg arbejder både med kanalisering, mentoring, kort/tarot, Human Design og meget andet. 

Session efter dit behov

En Healingsnøgle Session varer til du har fået den hjælp du har brug for, men oftest arbejder vi mellem 1 og 2 timer.

Sessionen kan både foregå hos mig i 9800 Hjørring eller online.

Nb. Hvis du ved, at du ønsker en Human Design Reading som din Nøgle, så skal jeg vide det ved bestilling, da en fuld læsning kræver en del forberedelse.

Din investering

En Healingsnøgle Session koster 1265,-  

Kundeudtalelser

Book tid

Bestil tid i dag! Ring til os på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.