Hjerteåbningssessioner

Er du klar til at få åbnet og aktiveret dit hjerte, så du kan leve fra hjertet og mærke hvad der er rette vej for dig?

Hjerteåbnings sessioner

Denne session er intens og forandrende

Vi mødes via zoom og har 25 min intens healende og aktiverende samtale. I samtalen gør jeg brug af mine gaver, evner og erfaringer. Jeg er klarseer og healer og så har jeg en unik gave i at se dine potentialer og de begrænsninger, der hæmmer dig i at udleve dit potentiale og livsformål. Jeg er desuden sat i verden med en gave i at kunne åbne og aktivere hjerter.

Så er du klar til at få åbnet og aktiveret dit hjerte, så du kan leve fra hjertet og mærke hvad der er rette vej for dig? Er du klar til at sige ægte ja til at gå igennem livet med hjertet forrest? Og er du klar til at være modig, og tillidsfuldt følge den guidens fra din kerne og essens. Til at tro på at livet sker for dig og ikke imod dig.

Book en tid nu og lad mig hjælpe dig med at aktivere og åbne dit hjerte og finde ud af hvad der holder dig tilbage fra at leve dit fulde potentiale fra hjertets visdom.

Har du lyst til at ændre dit liv?

Bestil et møde med mig i dag! Ring til mig på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til noget af det, jeg tilbyder.

Meld dig til mit nyhedsbrev

Jeg udsender mails cirka en gang om måneden! Mail, hvor jeg deler min rejse hjem i kernen og mod mine inderste drømme!