It’s time to shine

Drømmer du om et liv, hvor du med lethed kan opdage negative tankemønstre, frygt og bekymringer

Drømmer du om et liv, hvor du med lethed kan opdage negative tankemønstre

Drømmer du om et liv, hvor du med lethed kan opdage negative tankemønstre, frygt og bekymringer. Hvor du kender dig selv og dine drømme bedre. Hvor du står stærkt i din autentiske kerne og ved hvad dine styrker, gaver og begrænsninger er? Et liv, hvor du kan slippe lidelsen og offerrollen, fordi du kender den, og har værktøjerne til at slippe det og vælge noget stærkere og bedre for dig?

Mærker du et kald til at blive stærkere

Mærker du et kald til at blive stærkere til at stå tillidsfuldt og autentisk i din kerne. Til at mærke den rigtige retning for dig, og til at have modet til at gå kompromisløst mod det der er rigtigt for dig – ikke for andre, samfundet eller nogle såkaldte normer.

Så er det nu du skal finde modet og tilmelde dig mit livsforandrende onlineforløb, hvor du i et kærligt fællesskab kan lære at tage lederskab over dit liv og skabe det fantastiske liv, du er født til at have.
Muligheden er lige her
5. september 2022 starter jeg igen et online Gruppeforløb

It’s time to shine

Livet skal se sådan her ud

Det er faktisk meningen at vi skal have det godt og sjovt ikke mindst! Det er hele meningen med livet, at glæden, passionen og begejstringen fylder mest i vores skønne liv!

Og det er faktisk muligt! Men det kræver, at vi tager ansvar for vores liv og lærer kunsten at vælge det bedste liv – ikke bare somme tider, men hver dag!

Er du klar til at ændre kurs? Klar til at tage mere af alt det gode ind? Klar til at åbne for en kilde af overflod?

Hvad får du?

Kurset er online og består af seks moduler, som foregår live på Zoom. (Alle moduler optages og sendes til dig til evigt eje.) Jeg kanaliserer indholdet på de forskellige moduler, så hvert modul er tilpasset til dig, der er med på forløbet. Det vil sige at du ikke bare får et standard program, men et forløb, der er målrettet til dig, og de mennesker du er på forløb med! Det er en af grundene til at alle moduler foregår live. Jeg har, ud over min stærke kanaliseringsevne, en gave til at mærke, hvad der skal til for at hjælpe andre med at opnå transformation og låse deres potentialer op. Du vil på vores live calls kunne stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen.

To gange i forløbet vil jeg sende healing til hele gruppen, så vi kan sikre, at de blokeringer, der kan forhindre vores transformation, bliver healet og forløst. Jeg går derpå live i vores gruppe, hvor jeg deler lidt om, hvad jeg har mærket under healingen, og de, der er med live, kan få kanaliseret svar på et spørgsmål. Dette sker i starten af forløbet og i slutningen.

Vi har en lukket facebookgruppe, hvor vi kan sparre med hinanden, og hvor i kan stille spørgsmål til mig. Gennem de 12 uger vil jeg være online i gruppen minimum 1 x dagligt i hverdagene og svare på spørgsmål og hjælpe dig i processen.

Jeg lover at være tilgængelig og støtte dig der, hvor du har brug for det, men jeg kan ikke gå vejen for dig! Så du må selv comitte dig til at lave arbejdet og gå vejen! Og husk – jeg kan kun hjælpe dig, hvis du rækker ud!

Læs om de forskellige moduler

Modul 1 - Udkommer den 5/9 2022

I modul 1 dykker vi ned i, hvordan livet ser ud lige nu! Hvor er du i livet, hvad ønsker du at transformere og hvad er transformation egentlig?

Vi kigger på hvilket fundament du har at bygge på, og ser frem mod hvilket drømmeliv, du ønsker at skabe.

Det er så vigtigt at blive bevidst om vores ståsted og fundament, samt at kende vores styrker og svagheder når vi skal lave en forandring, så denne uge er dedikeret til at skabe bevidsthed.

Din værdi: Du vil blive bevidst om dit ståsted. Dine styrker og udviklingspotentialer. Du vil blive skarp i din intention for de kommende måneder.

Modul 2 - Udkommer 19/9 2022

I dette modul skal vi arbejde med begreber som bevidsthed, accept og forandring.
Du kommer til at lære et af de stærkeste redskaber jeg opfandt, da jeg selv foretog denne transformationsrejse for snart 15 år siden! Vi skal snakke om mindset, om frygt og bekymringer og om hvilke historier vi fortæller om os selv og vores liv.

Vi vil arbejde med narrativer og historiefortælling. Vi skal ligeledes arbejde med den historie vi har levet – indtil nu! Og sætte den fri. Vi skal for alvor tage fat i forandring og hvilken rolle vi selv spiller i livet.

Din Værdi: Du vil på dette modul få en dyb forståelse for din egen rolle i livet. Du vil finde og forstå redskaner til at for alvor forstå balancen mellem accept og forandring og hvornår hvad er nødvendigt. Du vil forstå din historie bedre, men også lære hvordan du bliver en stærkere histori-skaber fremadrettet.

Modul 3 - Udkommer den 3/10 2022

I modul tre skal vi ind og snakke om positivt mindset. Hvilken betydning har det hvad vi tænker og hvordan vi tænker. Hvilken kraft ligger der i valget? Kan det passe der er en årsag til alt og hvordan finder vi gaven i alt?

Du vil på dette modul komme til at arbejde med at få fyldt tankerne med det du ønsker mere af, i stedet for at lade frygt, bekymringer og negative tanker være styrende for det liv vi lever.

Vi skal på dette modul arbejde med vores indre autoritet, hvordan træffer vi vores beslutninger i livet. Du vil lære, hvorfor det er så vigtigt at leve hunrede procent autentisk og følge sin autoritet. Vi skal på dette modul tale om intuition, mave- og hjertefornemmelse.

Din værdi: Du bliver på dette modul fuldstændig skarp på, hvordan du energetisk korrekt træffer beslutninger. Du vil have en større forståelse for hvorfor et positivt mindset er altafgørende for den transformation du laver, og du vil have redskaberne til at skabe og bevare det positive mindset. Du vil blive bedre til at træffe beslutninger, der harmonere med dit autentiske selv, fremfor andres forventninger og samfundets normer.

Modul 4 - Udkommer den 17/10 2022

I dette modul handler det om selvværd. Hvorfor har det så stor betydning? Hvordan opdager vi at vi har blokeringer, der handler om vores værdi? Hvordan slipper vi de negative historier vi har med i bagagen, der påvirker vores selvværd?

Vi skal snakke om at være for meget. Om at finde modet til at stå frem på livet scene og træde op i det formål der ligger i vores liv! Det er hvad enten vi er her for at gå hjemme og være en fantastisk forældre, om vi skal være sanger, motivational speaker eller opfinder. Livets scene er forskellig for os alle. Det vigtige er at finde vores sande vej og modet til at følge den.

Vi skal arbejde med at lære at skinne det lys vi er skabt til. Til at være vores sande autentiske selv, og turde at stå stærkt i hvem vi er. Du er unik, og uanset hvad din vej i livet er, så er du den eneste der kan gå den vej. Derfor er det så vigtigt at du går den.

Du skal på dette modul dykke dybt ned i hvem du er, hvad du er og hvilke gaver du er her med.  Vi skal sammen gennem vores indre autoritet finde vores vej og vores mod.

Din værdi: Du vil på dette modul lære at forstå blokeringer i forhold til selvvæld. Du vil lære at slippe dem og de historier, der kan få dig til at holde dig tilbage. Du vil lære om mod til at stå stærkt i din selvidenditet og dit selvværd.

Modul 5 - Udkommer den 31/10 2022

På modul 5 skal vi arbejde med manifestationer.  For det vi tænker skaber vi – groft sagt. Det betyder både når vi drømmer og når vi frygter.

Så hvordan skaber vi rent faktisk det vi drømmer om? Og har du nogle skygger, der forhindrer dig i at udleve dit aller bedste liv? Hvordan kan det du sender ud i tankerne have betydning for det liv du får? Og hvordan lærer du så at sende det rigtige ud.

Vi tager emnet manifestation og skabelse ned på et helt forståeligt og hands on plan, hvor vi kan bruge det helt lavpraktisk. Vi skal snakke vibration, energi og tiltrækning, så det er til at forstå at bruge helt konkret i livet.

Din værdi: Du lærer at blive mere bevidst om, hvad du sender ud i verden, og du lærer hvordan du kan tiltrække det, du drømmer om i dit liv. Den tid vi lever i er højfrekvent på en måde, at vi ser meget hurtigt resultalt på det vi sender ud – så lad os sende alt det rigtige ud.

Modul 6 - Udkommer den 14/11 2022

På forløbets sidste modul handler det om balance, integration og The Next Level. For hvem er du nu, hvor alt dette er tranformeret og hvordan holder du fast?

Hvad gør du når relationer, samfundet mv. pludselig stiller spørgsmål til dine forandringer og hvordan holder du fast i det du har fundet og vundet?

Vi skal arbejde med dine fremtidige intentioner og drømme.

Din værdi: Du vil på dette modul blive støttet i den proces det er at holde fast i de gode forandringer der er sket. Du bliver ikke bare sluppet, så du selv skal finde den nye balance. 

Lækre bonusser

 • De fem første, der tilmelder sig får tilsendt en lækker olieblanding fra Doterra, som er helt rene lækre æteriske olier. Blandingen hedder Release Your Fears, og vil støtte dig i at gå igennem transformationen uden frygt. Jeg har utroligt gode erfaringer med at arbejde med olierne på denne måde.
 • Alle der melder sig til vil få tilsendt en meditationslydfil, der støtter dig til at slippe begrænsende overbevisninger og finde tillid og mod til at træde ind i den højeste reneste vibration og vise sit sande selv til sig selv og verden.
 • Et Q/A live calls, hvor du kan spørge om alt i forløbet og få sparring til konkrete udfordringer du står i.

Din investering

Din største og vigtigste investering er din beslutning om, at det er NU forandring skal ske!

Din intention om, at du vil ære dig selv nok til at lade transformationen komme. At du er klar til at tage lederskab over dit eget liv og skabe det præcist som du ønsker det – frem for hvad andre og samfundet dikterer.

It’s time to shine forløbet giver dig et stærkt fundament til at tage ansvar for dit liv, og påbegynde den vildeste rejse hjem i dig selv.

Du får:

 • 12 ugers støtte og fællesskab
 • 6 livecalls (udsendes også på replay)
 • 1 live Q/A hvor du kan få svar på alt du sidder med
 • 2 healinger
 • Lukket facebook gruppe med dejlige mennesker, der er på præcis samme rejse som dig – og mig!
 • Og alle de lækre Bonusser

Prisen

Alt dette for kun 11.165,-
Hvis du køber din plads inden 1/9 2022 får du pladsen til en helt fantastisk earlybird pris på kun 7.777,-

Overbygning – for dig, der vil lidt mere!

Hvis du ønsker at komme endnu mere i dybden. Nå endnu længere i din transformation, Så har jeg et ekstra tilbud til dig. Nemlig at tilkøbe en overbygning til forløbet.

Her får du endnu mere fokus på DIG og din transformationsrejse.

Det sker på den fedeste workshop lørdag den 19/11 fra 10-14 i Hjørring

Her skal vi arbejde med alt det vi har gennemgået og mere til. Vi skal lave forskellige øvelser, arbejde med visioner og drømme og ikke mindst den handling, der skal til for at få tingene til at ske.

Program:

 • 10.00 Velkomst og præsentation
 • 10.20 Cacao cirkel med intentionsarbejde, healing og guidet meditationsrejse.
 • 11.00 Pause
 • 11.15 Vision og drømme – og ikke mindst handling.
 • 12.30 Frokost
 • 13.00 Walk and talk
 • 13.30 Lev din passion, find modet og skab dit drømmeliv.
 • 14.00 afrunding og farvel

Det bliver en dag med fokus på at integrere og leve det du har lært de seneste 12 uger.

Endnu mere til overbygningen

Du får desuden muligheden for at booke en 1:1 session med mig, hvor vi gennemgår dit human design. (En måde at få bevidsthed om hvordan vi fungerer energetisk i verden, hvordan vores indre autoritet/gps virker og hvilke styrker og svagheder vi er her med). Hvis du allerede kender dit design, kan du i stedet få en 1:1 session med mig, hvor jeg via coaching, kanalisering og evt. kort hjælper dig med at finde de healingsnøgler, du skal bruge for at låse op til next level you! Denne får du via zoom i løbet af dit forløb og senest inden workshoppen! Vi aftaler dato når du køber VIP overbygningen.

Prisen

Prisen for denne værdispækkede overbygning er lige til at gå til! Du får nemlig alt dette lækre indhold for en lille merpris på kun 4.955,-

Tilkøber du overbygningen samtidig med forløbet får du naturligvis en knivskarp Earlybird pris, således overbygningen kommer helt ned i 3.333,-

Kundeudtalelser

Book tid

Bestil tid i dag! Ring til os på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.