Lyn-læsning

Jeg har pt åbent for at du kan booke en læsning hos mig, som ganske kort kan give dig klarhed over den situation du er i her og nu. 

Når du har booket, bruger jeg tid på at stille ind på dig og din situation. Så trækker jeg kort til dig og kanaliserer budskab til dig. Dette optager jeg på en lydfil, som du efterfølgende får tilsendt  på mail sammen  med billede af det kort, du har fået.

Armen altså ❤️❤️ du rammer bare spot on.. tusind tak for den bekræftelse og ro i maven. Jeg har virkelig svært ved at være i min low. Skrev faktisk i min dagbog igår jeg skal ud af hovedet, ned i min krop og slippe alle de tanker og planer jeg går med hele tiden.. har givet mig selv 2 mdrs pause.. være i nuet, tag en dag af gangen og nyde sommeren. Så tusind tak for din tid og energi og den helt perfekte læsning ❤️🌕 Jeg mærker det virkelig ❤️
Amaliee Moon

Din investering i øget indsigt:

Kun 111,-

Du bestiller ved at sende mig en mail, hvori du skriver at du ønsker en mini kort læsning. Du må gerne skrive hvis der er en specifik situation, som du ønsker jeg stiller ind på, men eller mærker jeg ind på, hvad der er du har brug for at høre!

Kærligst,

Zanna Ibina