Korte kanaliserede budskaber

Jeg har pt. åbent for, at du kan booke en læsning hos mig

Jeg har pt. åbent for, at du kan booke en læsning hos mig

Jeg har pt. åbent for, at du kan booke en læsning hos mig, som ganske kort kan give dig klarhed over den situation, du er i her og nu.

Når du har booket, bruger jeg tid på at stille ind på dig og din situation. Så trækker jeg kort til dig og kanaliserer budskab til dig. Dette optager jeg på en lydfil, som du efterfølgende får tilsendt på mail sammen med billede af det/de kort, du har fået.

Jeg bestræber mig på at du får dit budskab indenfor højst 5 dage.

Din investering i øget indsigt:

Kun 111,-

Du bestiller ved at sende mig en mail, hvori du skriver at du ønsker en mini kort læsning. Du må gerne skrive hvis der er en specifik situation, som du ønsker jeg stiller ind på, men ellers mærker jeg ind på, hvad der er du har brug for at høre!

Kundeudtalelser

Book tid

Bestil tid i dag! Ring til os på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.