Live your essence – 1:1 forløb

Drømmer du om et liv, hvor du ved hvem du er inderst inde

Drømmer du om et liv, hvor du ved hvem du er inderst inde

Hvor du kender dine værdier, dit potentiale og dine drømme? Og hvor du lever ud fra det?
Et liv hvor du har sluppet de mange begrænsende overbevisninger, blokeringer og i stedet lever ud fra din indre autoritet og har taget lederskab i dit liv?

Ser du andre nå deres mål, og ser du andre stå stærkt i hvem de er, men uden at forstå, hvordan de er nået dertil?

Føler du alle andre har det så nemt, mens du igen og igen rammes af udfordringer og modgang!
Så stop lige op en gang.

Vi oplever alle modgang! Vi mødes alle af begrænsninger! Vi oplever alle at livet ikke kun er rosenrødt.

Der hvor vi adskiller os fra hinanden er, at nogle af os vælger at gøre noget ved det – arbejde med begrænsningerne og skabe magi på trods. Mens andre vælger at leve med det, der er.
Hvem er du? Er du hende, der er klar til forandring? Til at skinne? Til at leve dit fulde potentiale – uanset hvordan det ser ud for dig?

Så er din mulighed her!

Jeg ved, at en transformation i livet er hård, udfordrende og svær til tider! Derfor tilbyder jeg at hjælpe dig gennem hele processen, så du får de bedst mulige vilkår for at nå i mål.

Transformation i livet er nemlig også forløsende, smuk og vidunderlig! Og ikke mindst frisættende!
Jeg lever i dag mit liv ud fra min sande essens og lytter fuldstændig kompromisløst til min indre autoritet. Det har jeg ikke altid gjort, men jeg har gået vejen!

Når man lever på denne måde giver det somme tider nogle hak i tuden fra omgivelserne, for det er ikke normen i dag at leve hundrede procent efter, hvad du inderst inde ønsker og drømmer om! Men kære, tiden er inde! Tiden er inde til at du gør det – at jeg gør det – at vi alle gør det!

Jeg har lært, hvor meget vi vinder ved at tage poweren hjem, og leve kompromisløst ud fra vores sande essens. Og min største passion og livsmission er at støtte andre til at finde samme glæde og overflod i livet som jeg har fundet. 

Live your essence – 1:1 forløb

For at støtte dig til at finde ind til din kerne og leve dit fulde potentiale har jeg skabt et helt fantastisk 12 ugers 1:1 forløb!

Det bliver 12 uger, hvor vi hver uge snakker sammen til sessions og hvor du hver dag har mig som support via beskeder. Jeg svarer indenfor 24 timer i hverdage og 48 timer i weekender. Du kommer altså til at have mig ved siden af dig tæt gennem hele din transformation. Igen skal stå alene gennem store forandringer. Det nedsætter muligheden for succes.

Det er grunden til at jeg har skabt dette forløb. Jeg har simpelthen skabt det, jeg manglede i min livsforandring.

Forløbets indhold

Når vi starter forløbet mødes vi, (hvis muligt) fysisk hos mig (9800 Hjørring), hvor vi har første session. Her får vi lavet en plan og begynder at arbejde med healingsnøgler. Du vil ligeledes komme på briksen og få en opstartshealing. Du skal sætte to timer af minimum til denne første session.
Herefter har vi ugentligt sessions.

Hver anden uge får du 30 min fjernhealing, hvorpå vi ringer sammen og arbejder ca. 30 min med healingsnøgler.

Den modsatte uge mødes vi på zoom eller fysisk hos mig og arbejder med healingsnøgler. Disse samtaler skal du sætte minimum en time af til. Vi tager os god tid.
Den sidste session vi har, tager vi igen hos mig (hvis muligt), så vi sammen kan fejre hvor langt du er kommet. Vi starter med session, hvorpå jeg disker op med lidt lækkerier vi kan fejre med.

Healingsnøgler

Healingsnøgler er helt kort fortalt, de værktøjer du har brug for på det givne tidspunkt, for at komme videre i din transformationsproces.

Jeg ved, hvor svært det selv kan være at se, hvad det er, der er brug for, for at kunne tage næste skridt. Det er derfor det er helt fantastisk at have en, der går ved siden af en, som har gaven at kunne se dette.

Jeg bruger både coaching, Human Design Readings, kanalisering, clairvoyance og meget andet som healingsnøgler til at låse næste skridt op.

Men hvad koster det så?

Ja, vi kan jo ikke komme udenom, at prisen betyder noget vel?

Men inden jeg skriver prisen vil jeg bede dig om at tage et øjeblik og forestille dig, hvad det vil betyde for dig at slippe fri? Fri af dine begrænsninger, dine gamle ubrugelige mønstre og frygt?  Hvad er det værd? Forestil dig at leve et liv i 100% tillid til at alt løser sig – og opleve at det rent faktisk også gør det! Fordi du har lært din indre kerne at kende og har lært at følge din indre autoritet!

Når vi går de veje vi føler os kaldet til, så løser alt sig… Det har jeg erfaret igen og igen!
Mærk nu, om du føler dig kaldet til at have mig som tæt støtte i din kommende transformationsrejse! Hvis det er et JA, så lover jeg at alt vil falde i hak og løse sig!

Men helt ærligt, så kører jeg en fantastisk pris på mit forløb, så der er intet at blive nervøs for!

Du får:

  • 6 Sessions fysisk eller via zoom
  • 6 fjernhealinger med efterfølgende telefonsamtale om healingsnøgler
  • Dvs. 12 sessioner med fuld fokus på dig og din proces – værdi: 12x 1.265 = 15.180
  • Daglig support via besked/mail/voxer – Værdi: Priceless
  • Bonus: Workbook negativitetsradar – værdi: 99,-
  • Bonus 2: Lydfil med powerboost, som du kan lytte til, hvis du fra tid til anden trænger til lidt ekstra – Værdi 275,-

Altså værdi for langt over 15.554,-

Alt dette får du for KUN 12.299,-

Betalingen kan naturligvis betales i rater, blot ring eller send en mail, så finder vi en løsning, der passer dig!

Book tid

Bestil tid i dag! Ring til os på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.