logo-groen

Mailliste

Tilmeld dig min mailliste og modtag min negativitetsradar i gave

Er du træt af et liv med bekymringer, frygt for fremtiden og negative tanker? Er du klar til at give slip og lære hvordan du kan leve et liv med frihed til at vælge? Så tilmeld dig min mailliste, hvor du vil modtage små inspirationsmails om at transformere dit liv fra bekymring, frygt og negative tanker til et liv med frihed til at vælge. Om at følge din indre autoritet og tage lederskab over dit eget liv. Desuden er det dig, der følger min mailliste, der får opdateringer, nye tiltag og gode tilbud først.

Når du skriver dig op modtager du desuden den negativitetsradar, som jeg udviklede, da jeg selv besluttede mig for at sige farvel til et liv i offerrolle og lidelse til et liv med glæde, læring, positive tanker og lykke.

Nyhedsbrevene bliver spækket med lækkerier, brugbare metoder, masse viden, spændende historier og masse andet godt. Og du vil ikke blive spammet flere gange ugentligt med alenlange mails. 

Du kan altid afmelde mine blogs igen – men hvorfor gå glip af små inspirerede tekster, nyheder og gode tilbud lige ind i din inbox?

Håber på at connecte med dig i din inbox, 

Kærligst,

Zanna Ibina

Når du afgiver din mail bliver den ikke delt med nogen og jeg passer godt på den. Læs evt min privatlivspolitik her