Hverdagslivet,  samfundsdebat,  Valgets Kraft

Livets små mirakler

Det er anden december, og vi er gået ind i den magiske tid på året. Jeg elsker juletidens hygge og nærvær og det øgede fokus på mirakler og stjernestunder.

Jeg har altid fokus på alle de ting, der øger livets værdi. De ting, der vender negativt til positivt, og som gør de ubærlige ting lettere at bære. Men lige præcis i december, er det som om, at resten af verden følger med.

Glæden ved at give og dele

Alle steder jeg ser, er der mennesker, der deler. Det er både de gode fortællinger, julestemning, give aways og hjælpende hænder. Især de sociale medier strømmer over med det. Og det er godt. Der er så mange glade og positive opslag. Og det smitter.

Men hvad nu hvis vi legede med tanken om at fortsætte hele året, fremfor kun at lade denne stemning overmane os en måned om året. Hvad nu, hvis vi, istedet for de vanlige nytårsfortsæt, lavede et løfte til os selv og hinanden, at lade miraklerne vokse og nære dem, så de fortsætter med at gro ind i januar.. I februar .. I marts.. Og så fremdeles.

Hvad nu, hvis vi var ligeglade med at tabe os de obligatoriske fem kg, eller få ryddet op i garagen. Hvad nu, hvis vi istedet besluttede at skabe et mirakel hver måned. Og derudover dele positive historier en gang om ugen, og der ud over sprede den gode stemning og kærligheden. Historierne kunne både være personlige, lokale eller globale, de skulle blot være hjertevarme og positive.

Det positive 2020

For mange mennesker er det svært at finde stjernestunderne og miraklerne. Nogle vil mene, at det er fordi, at de ikke er der. Men stjernestunder og mirakler kan være bittesmå. Det handler om at øve sig i at se dem. Men hvis alt er mørkt og tungt, kan det være en svær øvelse at lave alene. Men hvad nu, hvis vi gjorde det til en fælles opgave? Et fælles projekt? Et kollektivt nytårsfortsæt.

Jeg opfordrer hermed alle til at finde den helt specielle julestemning frem, fyldt med kærlighed, nærvær, positive historier og mirakler. Derpå vil jeg opfordre jer til at holde fast i den. Holde fast i den og fortsætte med at dele den. Lad det blive modvægten til de medier, der tjener kassen på at svælge i alt det tunge, det mørke og det negative.

Lad os holde julens vigtigste formål i live hele 2020, nemlig at hygge, være glade, opdage stjernestunder og skabe mirakler. Lad os glæde os over de gaver hinanden får, fremfor at lade misundelsens nag ramme os. Lad os dele vores overflod og dele gaver ud, både fysiske og de mere hjertenære.

Det er min opfordring, er du med?

Kærligst,

Zanna

Mirakler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *