Spiritualitet

Om healing

Jeg elsker healing. Elsker at formidle den smukke stærke energi, vi kan hente frit fra den universelle kilde. Jeg har healet hele mit liv, i begyndelsen ubevidst, men de seneste 10 år bevidst. I den tid har jeg lært mine evner og styrker at kende. Jeg søger til stadighed at bedre mit samarbejde med de åndelige lærere og guider, som står mig nær.

Naturbarnet

Jeg er hvad man kan kalde barn af naturen… Havde det pivilegie at vokse op i Grønland, hvor naturens gang og væren, passede perfekt til den sjæl jeg er. Jeg følte mig hjemme og levede et liv, der er få børn forundt. Med natur, frihed, tryghed og væren. Selv da vi flyttede tilbage til Danmark, da jeg var ni år gammel, blev naturen min verden. I en lang periode, var heste, natur og dyr generelt hovedbestanddelen i mit liv. Det var min glæde og min ro. Der jeg følte mig tryg.

Jeg faldt ikke særligt godt til i skolen, hvor janteloven herskede, men i naturen og sammen med dyrene, ladede jeg op og følte mig hjemme. Selv den dag i dag, spiller dyrene og naturen en central rolle. Både i forhold til den måde jeg lever og er i verden på, men også i den måde jeg arbejder med og formidler healingenergien. Det mærkes ligeledes når jeg formidler budskaber fra guider, der er visere end os.

Uddannelse og læring fra guider

I øjeblikket bliver meget af min åndelige uddannelse, foretaget af mine guider og lærere fra den anden side. Jeg samarbejder i stærk tillid med flere forskellige åndeguider, og der er ingen tvivl om, at jeg har dybe rødder åndeligt i Naturfolkets tro og levemåder. Derfor har jeg en drøm om engang i fremtiden, at finde en ny mentor, der kan indføre mig endnu mere i de shamanistiske traditioner. En som kan støtte mig i at lære fra mine guider, og som kan lære mig det ting, som mine åndelige lærere ikke kan. For år tilbage fik jeg det privilegie, at tilbringe nogle dage sammen med en kvindelig shaman. Det var en smuk gave, som gav mig følelsen af sandhed. Jeg passede ind i denne tradition, som hånd i en handske. Jeg fik der første gang bevidst kontakt med kraftdyr og åndeguider, som siden har støttet mig på min shamanistiske vandring.

Har du prøvet healing?

Men indtil tiden er den rette til at følge den vej fuldt ud, hengiver jeg mig til mine åndelige lærere og guider og fortsætter med at formidle healing med de dybe rødder jeg har som barn af naturen.

Har du prøvet at blive healet og hvad var din oplevelse af det? Du kan bestille en healing hos mig, ved at kontakte mig.

healing, naturbarn, shamanisme

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *