Om mig

Jeg er sat i verden med store healings evner og gaven i at være spirituel mentor

Hvem er jeg?

Mit navn er Zanna Ibina. Og jeg er sat i verden med store healings evner og gaven i at være spirituel mentor.

Jeg lever et absolut magisk og smukt liv, på trods af, at jeg meget ofte har været ramt af modgang. Jeg lever et liv, der på mange måder er begrænset af stærke kroniske smerter, men det har jeg ikke lade overskygge magien og det smukke.

Familie mor

Jeg er mor til 3 børn, 2 teens med 3 år i mellem og så en nøler i indskolingsalderen. Jeg har den lille fuldt, da hun ikke har en far. De to store har en skøn far, som de har valgt at bo ved mens de går i gymnasiet. Jeg har været alene med dem stort set hele deres liv.

Jeg er bærer af den fremtidige energi af True Feminine Power. Det er en meget højtvibrerende frekvens, hvorfra det er muligt at skabe alt! Det er fremtidens energi, og bærer mere præg af gudinde power og ild, end af engle og vinger! Med den frekvens i kroppen er man støttet i at stå stærkt i sig selv – for man kan ikke andet! Det er denne energi, jeg healer fra, og mine healinger er særdeles kraftfulde.

Jeg arbejder med healingsnøgler

Jeg arbejder med healingsnøgler, og er sat i verden med evne til at se menneskers potentialer, men også de begrænsninger, der blokerer for, at de ikke udlever dem. Jeg ser hvilke nøgler, der skal til for at låse potentialet op, skridt for skridt.

Jeg er Manifesting Generator indenfor Human design, og er her for at vise, hvordan man kan leve og være i denne skønne verden – og have det sjovt samtidig. I både mit horoskop, mit Human Design og indenfor numerologien kommer jeg med en stærk gave for at formidle, og vise hvordan det er muligt at leve i sin sande essens og bruge den ægte feminine kraft. Jeg er her for at vise at alt er muligt og at vi selv kan skabe det liv vi drømmer om!

Jeg har ikke mindst gået vejen selv. Jeg har mødt modgang igen og igen, og mange mennesker i mit liv, har stået som spejle for komfortzonen og forsøgt at få mig til at rette ind og leve som man ‘bør’!  Jeg har levet et liv med kroniske smerter, har været udsat for mobning og overgreb, og jeg har ikke mindst danset kinddans med både offerrolle og lidelse.

Jeg har fundet ind til min sande essens

Og jeg har sluppet! Jeg har fundet ind til min sande essens. Jeg har taget lederskab over mit eget liv og lært at lytte til og følge min indre autoritet og vejledning.

Min mission i livet er at lære dig at gøre det samme – samt hæve vibrationen i verden og dermed lave mit ydmyge bidrag til at forandre verden, så det bliver en selvfølge for alle at leve livet som jeg gør det!

Jeg er uddannet sygeplejerske, hvor jeg primært har arbejdet med samtalen, Reiki Healer, Dyrehealer og –telepatør. Jeg starter desuden sensommer 2022 på Master i Ritualer, samt Vølva uddannelse.

At leve er at skrive! Det budskab medførte at jeg i 2021 udkom med bogen Vejen til det gode liv, som fortæller min livsvandring og transformationsrejse fra offerrolle og bekymringer til Skaber af mit eget liv og lykkelig, taknemmelig og tilfreds.

Book tid

Bestil tid i dag! Ring til os på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger.