logo-groen

Der var en gang, hvor jeg med jævne mellemrum satte mig ved tastaturet, hvor jeg med jævne mellemrum skrev. Jeg skrev på min bog, jeg skrev blogindlæg og jeg skrev om højt og lavt, dybt og let. Så skete tiden – den gik, eller rettere fløj, og med tiden forsvandt ordene. Tiden foran tastaturet, og med den, indlæggene og tankerne herfra.

Lyt mit indlæg her

Opdatering

Sidst jeg satte mig ved tastaturet for at skrive mine tanker var til årets nytårskur, og i dag skriver vi sidst august. 8 måneder er fløjet afsted, og ikke engang tankerne, der altid flyver omkring, er kommet ned på papir. Jeg har lavet sporadiske korte indlæg på de sociale medier, og jeg har delt hverdagsglimt i stories.

Men er ordene da døde, tankerækken slukket? På ingen måde!

Det første halvår af 2021 gik meget af tiden med at gøre min bog klar til udgivelse. Den udkom 1. juni, og jeg er så stolt af at jeg kom i mål. Sideløbende med det, fandt jeg sammen med min gamle kæreste fra for 21 år siden, og vi har nu slået pjalterne sammen og bor sammen, med vores sammenbragte familie.

Med ham kom hestene tilbage i mit liv, og tiden bliver atter brugt med de smukke dyr. Jeg har selv fået hest igen, og arbejdet med hende giver mig helt utroligt meget. Men det har naturligvis også sin pris. Når man har et væsentlig forringet funktionsniveau og bruger tiden i stalden, så er der mindre tid og overskud til andre ting.

Projekterne

Først og fremmest, så er jeg jo udkommet med min bog, som du blandt andet kan købe her og i din boghandler. Vi arbejder pt på at få den ud til bibliotekerne og som lydbog. Jeg er netop ved at indlæse den selv.

I forbindelse med udgivelen var jeg en tur i København og deltage i radioprogrammet Hjælp – Jeg er forælder! Det kan du høre her! Det var en rigtig god oplevelse at tale med Marie Sloma Qvortrup om det at være forældre med kroniske smerter.

I næste måned skal jeg tale med Sofie, der er ved at starte en helt ny podcast Venteværelset.dk. Det glæder jeg mig meget til.

Drømmene

Så hvad drømmer jeg om nu – bogen er udkommet, drømmemanden er indfanget – igen, og lykken er på mange måder hos mig!

Først og fremmest så drømmer jeg om at komme længere ud. Inspirere endnu flere til at tage valget om at leve det gode liv – uanset og på trods! Og så drømmer jeg om, at min hest og jeg kan udvikle os nok sammen til, at jeg atter kan komme til at ride på konkurrenceplan. Fordi det er sjovt, og fordi jeg godt kan lide at skubbe til grænserne for, hvad jeg er i stand til.

Sidst, men absolut ikke mindst, så er drømmen til stadighed at skabe et fuldstændig magisk liv med min dejlige familie i centrum. Jeg drømmer om at finde den berømte balance og jeg drømmer om at leve et smukt liv. Jeg drømmer om at være i stand til at give et bidrag til at skabe en smukkere verden, hvor vi alle kan leve i fred og harmoni uden, at der spredes og leves i frygt.

Fremtiden

Hvad kan du så forvente, som følger her på min side?

Jeg satser på at tiden er kommet til at lave flere indlæg. Lade ord og tanker få plads igen. Både de skrevne og på video som tidligere. Jeg ønsker at åbne op for flere tanker om verden vi lever i, og måder at navigere i den. Jeg vil dele mine tanker om at vælge vejen til det gode liv, og jeg vil dele min verden med jer. Lige så kaotisk og fantastisk som den er!

Håber du vil følge med.

kærligst,

Zanna Ibina

Tiden
Tiden 2
Tiden 3