Spiritualitet,  Valgets Kraft

Tilfælde.

Jeg tror ikke på tilfælde, min erfaring er, at alt sker af en årsag og på præcis rette tid..

Jeg elsker at se mønstrene og opdage hvordan alt hænger sammen. Jeg elsker at opdage, at tingene sker, så alt går op i en højere enhed. Bare indenfor den seneste uge har jeg haft flere fantastiske eksempler på tilfælde. Hvis vi for tankens skyld vælger at kalde dem det – tilfælde.

Første eksempel på tilfælde

Lad os starte i går, hvor jeg igen falder over et dokument, der har været forlagt. Jeg skulle have det afleveret til en veninde, men har fået det udsat igen og igen. Glemt det. I går besluttede jeg mig for at få det afleveret. Jeg ankommer præcis på et tidspunkt, hvor hun er ved at nørkle med nogle ting på hestefolden. Det er et område, som jeg i årenes løb har nørdet en hel del i, så vi falder naturligvis i snak om hendes planer og tanker. Under vores snak får jeg forenklet hendes arbejde, så det blev mere overskueligt for hende. Jeg havde gjort mig nogle tanker, som hun kunne udnytte. Perfekt timing, at jeg kom der. Derefter fik jeg masse fif om min permakultur køkkenhave in the making OG en løsning på mit kompost problem som jeg har bøvlet med.. Bum! To problemer løst på under en time. Mon det var et tilfælde, at jeg lige fik ideen at køre derud i går formiddags? Det tænker jeg ikke.

Andet eksempel på tilfælde

For ikke mindre end nogle dage siden fik jeg en tanke, at hvis jeg skulle vælge et menneske, som jeg gerne ville bruge nogle timer i selskab med, så skulle det være en bestemt person jeg er venner med på Facebook. Vedkommende skriver nogle virkelig gennemtænkte og tankevækkende opslag og svar, og har tydeligvis meget på sinde og meget at byde på. Han kunne være spændende at udveksle med, omkring livet, universet og alt der imellem. Jeg har desuden flere gange overvejet at tage kontakt til ham, for at undersøge pris på nogle ting, vedkommende arbejder med. Jeg havde dog ikke fået taget mig sammen til at initiere kontakt. Forleden dag fik jeg så, efter vi havde skrevet lidt sammen på en tråd på facebook, en mail med tilbud om sparring. Han tilbød ligeledes selv hjælp til nogle af de ting, som jeg ville have kontaktet ham om. Tilfælde? Jeg tvivler..

Tredje eksempel på tilfældet

Jeg har hen over sommeren tænkt meget over, at jeg har det svært med at markedsføre på SoMe. Jeg arbejde meget med dig selv, når jeg behandler, så derfor er det bedre at jeg opleves og mødes. Ud over de henvisninger, der kommer fra mennesker, der har prøvet mine behandlinger, kunne det derfor være spændende at deltage i små lokale messer igen. De par gange jeg har prøvet det, har været helt fantastiske oplevelser. Mødet med mennesker og muligheden for at vise dem, hvor meget man kan rykke ved at åbne sig for mere alternative behandlingsmetoder. Jeg er dog aldrig kommet videre end tanken, for hvem pokker skal man kontakte? Så faldt jeg i den anden dag over opslag med nyt koncept. En kvinde i mit netværk ville opstarte en lille intim aftenmesse i lokalområdet. Da jeg kendte arrangøren en smule, valgte jeg at tage kontakt, og det medførte med det samme, at jeg fik en plads på messen. En messe hvor hovedformålet er snakken og interaktionen med de besøgende – lige noget for mig. Tilfælde? Jeg tror, at i begynder at se, hvad jeg mener.

Opdager du de mange tilfælde?

Har du nogensinde været nysgerrig på de såkaldte tilfælde og mønstrene omkring dem? Ser du dem også? Hele livet igennem er et samsurium at tilfælde og muligheder. Hvordan dit liv udformer sig, handler i stor grad om hvilke tilfælde du ser og handler på. Og om hvilke valg du tager og hvornår du fravælger muligheder. Når vi begynder at undersøge tilfældene, sammenfaldene, mulighederne, så åbner vi for at blive klogere på de veje vi kan tage. Dermed bliver valgene mere bevidste, og vi kan begynde i endnu højere grad, at forme og skabe det liv vi ønsker – drømmelivet. Det er lige til at vælge – tør du?

Tilfælde, valg og muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *