Hjemmeside-header

Transformations Workshop

Fra bekymring, frygt for fremtiden og negative tanker, til et liv med frihed til at vælge.

Er du også træt af at leve et liv, der er hæmmet af bekymring, frygt og negative tanker. Er du klar til at slippe de begrænsninger, og i stedet skabe et liv med overskud, glæde og frihed til at vælge. Så er denne transformations workshop for dig.

Form på workshop

Transformations Workshoppen bliver afholdt i små cirkler med max 10 deltagere. Det har jeg valgt, for at skabe et lille trygt rum, hvor du kan dele og udveksle dine udfordringer. Jeg vil lave et oplæg, hvorpå du får mulighed for at reflektere over dine bekymringer, begrænsninger og negative tanker. Derpå vil der være tid til at alle får taletid, og dermed får sparring på lige præcis de ting du står med.

Så er du klar til at leve et liv, hvor tingene ikke sker mod dig, men for dig? Er du klar til at tage ansvar for at ændre dit liv? Til at transformere dit liv fra bekymringer, frygt for fremtiden og negative tanker, til et liv med frihed til at vælge og skabe

To muligheder

Skal dit 2022 blive det bedste år nogensinde, så får du i Januar to forskellige muligheder for at få nogle redskaber til at sikre netop det.

Fysisk workshop

Mandag d. 10. januar 2022 kl. 19-22
Østerbrogade 91
9400 Nørresundby

Vi starter med at skabe rammerne for et trygt og fortroligt rum, hvor der er fortrolighed og tryghed til at udveksle. Derpå vil jeg holde et oplæg om hvordan det er muligt at transformere sit liv – jeg har nemlig gået vejen selv.
Derpå vil du have tid til i stilhed at finde ind til det, der fylder mest for dig lige nu.
Når du har fundet ind til det, vil vi tage en talestavsrunde, hvor alle får mulighed for at få sparring på de udfordringer der er.
Medbring notesbog og skriveredskab. Jeg sørger for the, kaffe og lidt snacks.

Pris: 395,- (Max 10 pladser)

Online Workshop

Onsdag d. 19. januar 2022 kl. 20-22
Vi mødes online via zoom

Programmet er det samme som den fysiske workshop, men vi sidder hjemme i vores egne trygge rammer og du har mulighed for at deltage uanset hvor du bor.
Husk at have notesbog, skriveredskab og lidt at drikke klar.

Pris: 295,- (Max 10 pladser)

Tilmelding

Send en mail til info@zannaibina.dk

Skriv dit fulde navn samt hvilken af de to workshops du ønsker at deltage i. Du vil herpå få svar tilbage med betalingsmuligheder. Din tilmelding er først registreret, når din plads er betalt.