Mastering the Wisdom of the Heart

Drømmer du om et liv, hvor du ved hvem du er inderst inde

Lederskab med hjertet forrest

Vi oplever pt. et globalt skifte i energierne, og mange kan efterhånden mærke det. Det er en energi, der kræver af dig, at du udlever dit fulde potentiale, og gør mere med livet.

Ikke at du nødvendigvis skal være topchef, eller selvstændig, men at du gør mere af det din sjæl længes efter.

Tiden er til at vi ikke lever efter hovedet, regler og systemer, men til at vi lærer at navigere fra vores mere feminine essens.

Det handler på ingen måde om køn – tværtimod. Nogle af de stærkeste bærere af den feminine essens jeg kender, er mænd. Den feminine essens handler simpelthen om at navigere fra din indre autoritet. Din intuition. Dit hjertes visdom.

Udfordringen er bare, at langt de fleste hjerter er helt eller delvist glemt, lukkede og gemt, og vi har gennem livet lært at ignorere stemmen og visdommen der stammer fra hjertet.

Men det er tid til at ændre det! Og jeg giver dig her muligheden for at få hjælp til den transformation vi alle må igennem, hvis vi vil udleve vores fulde potentiale.

Mastering the wisdom of the heart er din mulighed!

Jeg ved, at den forandring, der kræves kan være hård, udfordrende og svær til tider! Derfor tilbyder jeg at hjælpe dig gennem hele processen, så du får de bedst mulige vilkår for at nå i mål.

Ændringen fra at leve fra hoved, til at leve med det åbne hjerte forrest, er nemlig også forløsende, smuk og vidunderlig! Og ikke mindst frisættende!

Jeg lever i dag mit liv ud fra min sande essens og lytter fuldstændig kompromisløst til min indre autoritet og til mit åbne hjertes visdom. Det har jeg ikke altid gjort, men jeg har gået vejen!

Jeg har levet med et lukket og glemt hjerte, hvor alle beslutninger blev taget fra hovedet. Og jeg har gået den hårde vej alene, hvor blokeringer, begrænsende overbevisninger mv. måtte slippes og hjertet måtte heales og aktiveres.

Og jeg opdagede magien og den helt utrolige skaberkraft jeg opnåede ved at leve fra hjertet i min stærke feminine power.

Når man lever på denne måde giver det somme tider nogle hak i tuden fra omgivelserne, for det er ikke normen i dag at leve hundrede procent efter, hvad du inderst inde ønsker og drømmer om! Men tiden er inde! Tiden er inde til at du gør det – at jeg gør det – at vi alle gør det!

Jeg har lært, hvor meget vi vinder ved at tage poweren hjem, og leve kompromisløst ud fra vores åbne hjerte og sande essens. Og min største passion og livsmission er at støtte dig til at finde samme glæde og overflod i livet som jeg har fundet.

Ud over at have gået vejen selv, har jeg nørdet i både personlig og spirituel udvikling i over 15 år. Jeg har desuden en gave til at se andre menneskers potentialer, og de begrænsninger, der forhindrer dem i at nå dem. Desuden er jeg klarseer og healer og kan hjælpe med at heale og opløse blokeringer.

Jeg er uddannet Human Design Reader, hvilket jeg desuden vil tage med i uddannelsen, så du bliver skarpere på, hvem du er og hvordan din energi fungerer i verden.

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er fordelt på både online møder og fysiske mødedage.

De fysiske mødedage foregår på Korsholt, Mosbjergvej 135, 9870 Sindal. Der er mulighed for at indlogere sig på B&B på stedet, til yderst rimelige priser. Skriv for mere info.

Hver uge mødes vi online til et accountability call, hvor vi har mulighed for at tjekke ind i hvor du og dine medstuderende er på rejsen. Der vil være healinger, små undervisninger, delinger og meget andet på disse calls. De vil altid foregå på zoom, og har du ikke mulighed for at være med live, vil der kunne sendes en replay.

Du får desuden mulighed for at komme med i en lukket facebookgruppe, hvor du og dine medstuderende kan tjekke ind, dele og hvor jeg også vil svare på spørgsmål og dele forskellige ting undervejs. Her vil jeg desuden lave forskellige energi-opdateringer. Fortælle løbende om den tid og den energi vi aktuelt står i, samt hvad I ellers føler behov for.

Din underviser og mentor:

  • Spirituel Lederskabs- og hjertementor
  • Klarseer, healer og spirituel lærer
  • Master i Ritualer
  • Human Design Reader
  • 15+ års erfaring med personlig og spirituel udvikling.

Du får:

  • 6 fysiske undervisningsdage med forplejning
  • Ugentlige livecalls
  • Healinger og budskaber kanaliseret til dig gennem forløbet
  • Kendskab til dit Human Design og hvordan du kan bruge det
  • Lukket facebookgruppe til sparring og deling

Alt dette får du for KUN 39.999,-

Køber du uddannelsen inden den 26/6 2023 får du uddannelsen til 33.333,-

Betalingen kan naturligvis betales i op til 20 rater, blot ring eller send en mail, så finder vi en løsning, der passer dig!

De fysiske møder ligger på følgende datoer:

26. august 2023

16. september 2023

7. oktober 2023

11. november 2023

9. december 2023

13. januar 2024

Til de fysiske møde dage vil der være undervisning i emner som energi, indre autoritet, Human Design, bevidsthed, accept, transformation, kærlighed og overgivelse. Alt sammen med målet at blive bedre til at leve med hjertet forrest og tage lederskab over livet.

Vi skal desuden arbejde med forskellige ritualer, der vil bringe os nærmere vores indre stemme og hjerte.

Din investering

KUN 39.999,-

Du får med denne uddannelse en mentor, der kan hjælpe dig med at ændre dit liv. En, der kan støtte dig i de forandringer, dit åbne hjerte byder dig, og en, der kan hjælpe dig med at se det, som du ikke selv ser.

Når du investerer i Mastering the wisdom of the open heart, får du som bonus en billet til eventet Wisdom of the open heart. Læs mere her.

Køber du uddannelsen inden den 26/6 2023, får du uddannelsen til 33.333,-

Har du lyst til at ændre dit liv?

Bestil et møde med mig i dag! Ring til mig på telefon (+45) 53 38 29 17, eller send en mail til info@zannaibina.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til noget af det, jeg tilbyder.

Meld dig til mit nyhedsbrev

Jeg udsender mails cirka en gang om måneden! Mail, hvor jeg deler min rejse hjem i kernen og mod mine inderste drømme!