logo-groen

I dag vil jeg dele nogle tanker med jer, som jeg har rodet med, den seneste tid. Jeg kommer til at dele mere ærligt med jer end tidligere. Jeg vil uden tvivl komme ind på områder, hvor nogle af jer, vil synes, at det bliver en anelse langhåret. Men det er okay. For budskabet jeg i dag ønsker at dele, er netop, at i ikke skal vælge side, at der ikke findes rigtigt eller forkert. At i skal lytte indad. At når alt kommer til alt, så er der kun et valg. Og det står mellem at vælge frygten eller vælge kærligheden.

Du kan vælge at lytte til “At Vælge Kærligheden” ved at klikke her.

Tidens overskrifter

Lige meget hvad vi åbner, så handler alt i denne tid om epidemien med covid-19. Hvis vi vælger kun at læse de gængse medier, så er der meget frygtbaseret formidling om, hvor forfærdelig pandemi, vi er på vej ind i. Læser vi uden om mainstream medierne kan vi læse mange andre teorier. Teorier om at der ikke er epidemi på vej lige nu. Der er teorier lige fra konspirationsteorier, 5G teorier og mikrochip/vaccine teorier. Der er massere at læse, og lytte. Og der er meget at lære, hvis vi åbner os for, at der kan være andre, der har elementer af sandheden, end de der uddeler deres med høj røst nu. Medierne, staten, styrelser. Ingen anden end dig selv har sandheden. Og den sandhed finder du inde i dig selv.

I bund og grund er det lige meget, hvem der har ret. Måske er det en virus, som vi er oppe imod. Måske er det reaktioner på, at der åbnes for flere og flere 5g master i tiden. Måske er der Nogen, der har en bagtanke og styrer, hvor mange der skal være syge. I bund og grund er det lige meget, hvem der har ret. Hvad sandheden er. For i bund og grund handler det lige nu om, at vi, spirituelt set, står lige midt i et paradigmeskifte. Der er ved at blive ryddet op i det rod, som vi i årtier, ja snart århundrede, har skabt på vor moder jord. Og det vigtigste vi kan samle os om, er at slippe frygten og vælge kærligheden.

Kanal og formidler

I mange år har jeg været forsigtig med at dele af mig selv. Jeg forsøgte at ramme min formidling bredt, så holdt mig tilbage. Men for at vælge kærligheden, må jeg også vælge kærligheden til mig selv, og stå ved ved hvem jeg er. Jeg vil derfor i dag dele noget om mine psykiske evner. Jeg har i mange år kanaliseret budskaber fra universet, og har flere gange foretaget astral rejser. For mange mennesker, bliver lidt underligt. Men det er gaver, som vi i bund og grund alle besidder. Det er blot ikke alle, der bruger dem i livet. Men jeg tror, at vi alle har prøvet, at foretage et valg, baseret på en god eller dårlig mavefornemmelse. Det er jo i bund og grund det samme, jeg er bare trænet i at lytte endnu mere.

I flere uger, har jeg haft svært ved at få skrevet mine blogs, fordi jeg igen og igen får budskaber om, at jeg skal stille mig frem i lyset, og støtte folk i at vælge kærligheden. Vise mit syn, på alt det, der sker nu. Formidle noget af det, som bliver kanaliseret gennem mig. Og jeg har holdt mig tilbage. For hvem er jeg, til at sige noget som helst. Men skal jeg vælge kærlighed og lyset, så skal jeg også stå ved, hvem jeg er. Hele mig. Også selvom det kommer til at lyde langt ude for nogle. Men jeg har fået min stemme for at bruge den. Især netop i tider, hvor frygten har fået så meget plads og magt. Jeg har en mulighed for at være modvægt til den. Og så skal jeg huske at være det.

Lidt baggrund.

Jeg har bevidst arbejdet med den spirituelle side af livet i mere end 12 år. Jeg har altid healet og set og hørt varsler og fornemmet energier. Jeg har altid kunne mærke ind, om noget føltes sandt for mig. Især når jeg husker at vælge kærligheden. Når jeg holder mig centreret og i balance. For ca 10 år siden begyndte jeg at blive mere bevidst, om de ting der blev kanaliseret gennem mig, men jeg havde ikke helt modet til at sige tingene højt. Selvom jeg egentlig aldrig har været i tvivl om, at jeg har en rolle som formidler. I løbet af årene fik jeg mere og mere tillid til at formidle de ting, der kom ned til mig, til de mennesker, der havde brug for beskederne. Jeg erfarede, at det nærmest altid holdt stik, det jeg fik besked om at formidle.

I 2010 var jeg på min første astralrejse, som jeg valgte bevidst selv og som jeg kunne huske bevidst bagefter. Astralrejser er i bund og grund at rejse mellem dimensionerne. Verden er ikke endimensionel, og det er muligt at rejse mellem dimensioner. Besøge andre steder, tider og galakser, alt imens din jordiske krop forbliver forankret her. Dengang vidste jeg ikke helt, at det var sådan det hang sammen, men jeg var ikke i tvivl om, at den oplevelse jeg havde haft, var ægte. Der var intet fantasi over dette.

Erindringen

I 2014 foretog jeg en astralrejse, som var helt speciel. Det var under en healing, og jeg var så påvirket af den og budskaberne deri, at jeg satte mig ned og skrev oplevelsen ned. Jeg delte den med ganske få, men i løbet af den næste tid, oplevede jeg, at jeg blev ramt af den gamle “hvem er du til at tro, at du skal formidle sådan nogle ting” og “det var bare noget du bildte dig ind.” Jeg gemte det væk, og jeg glemte det mere eller mindre. Jeg glemte at vælge kærligheden til mig selv – det mest essentielle valg af alle.

Da alt med corona begyndte, startede jeg med at følge en lille smule med i de gængse oplysninger, der blev frigivet. Jeg foretog selv valget, at jeg ikke ville lade mig opsluges af frygten. Gjorde hvad jeg selv kunne for at styrke mig. (læs evt sidste blog her)Jeg besluttede at vælge kærlighed og lys. Efter lidt tid, hvor jeg forsøgte at se så lidt af det frygtbaserede mediedækning der var, mærkede jeg et behov for at se andre sider af sagen. Jeg lyttede til de læger og eksperter, der manede til proportioner og besindelse. Jeg lyttede til konspirationsteorier, og jeg lyttede hele tiden efter i mit indre, hvad der klingede sandt. Hvad der renssonerede i mig. Hvad der emmede af frygt, og hvad der emmede af kærlighed.

En ny jord – ny frekvens

I forbindelse med de undersøgelser, stiftede jeg gennem en veninde bekendtskab med de tanker der er, om at vi er ved at skifte til ny frekvens, et nyt paradigme. Og nu begyndte alt at klinge sandt. Jeg har flere gange sagt, at jeg synes, at det er en utrolig interessant tid vi befinder os i. Jeg har til mange sagt, at jeg tror, at der kommer en helt ny verden ud af dette. Økonomien krakker, hvilket åbner op for ny økonomisk form. Politikere og måden det politiske system er bygget op vil vælte og vi vil se nye styreformer dukke op. Mennesker vågner, og vil fravælge at lade sig styre på den måde vi er vant til. Folk har mest grint og kaldt mig optimistisk, for så snart det hele åbner vil folk gøre nøjagtigt som de plejer.

Jeg tror og mærker dog ændringer er på vej, og da jeg undersøgte mere og mere om det paradigme skifte vi er på vej ind i, med nye frekvenser, så giver det mere og mere mening. Mange andre fornemmer det samme som mig. Om vi har ret eller ej, er ligegyldigt. Der findes ikke rigtigt og forkert, der er kun valget mellem at vælge frygt og vælge kærlighed, der er essentiel. Det er det, der er afgørende for, hvordan vi hver især kommer igennem denne spændende tid.

Den glemte kanalisering

Da jeg i 2014 rejste på astralrejse mødte jeg andre livsformer, der kanaliserede til mig, hvordan verdener består af flere dimensioner, og hvordan vi alle er i stand til at rejse mellem dem. De fortalte mig, at der ville komme et skifte for hele jorden, hvor vi ville blive løftet til en anden og højere dimension, med en højere frekvens. At vi blev hjulpet af mange gode kræfter i universet, og at det var uundgåeligt og godt. De viste mig, hvordan der var råddenskab i mange af systemerne i dag, og at der ville komme en udrensning, hvor der ville komme noget, der lignede krigstilstande, men at alt var godt. Det var vigtigt at jordens lysarbejdere til den tid, ville hjælpe med at vælge kærlighed og sprede lys. For der ville være meget frygt mens det stod på. Og frygtens frekvens ville ikke harmonere med den nye jord.

Resultatet af denne udrensning ville nemlig blive en ny jord, hvor der ville være mere balance, mere lighed, mere enhed. Det ville ikke være 1% magt mere, men 99% enhed.Vi ville slippe tanken om polaritet, og erkende og forstå den enhed vi er. Der ville være mere fokus på at passe på moder jord, og hun ville atter heale sig selv.

Jeg var meget påvirket af denne kanalisering, men alligevel gemte jeg den væk. For jeg stolede ikke på, at jeg kunne være modtager af sådan en besked. Jeg var blevet kaldt formidler af dem. Men jeg følte ikke selv, at jeg havde en stemme. At jeg havde noget at have min stemme i. Så jeg dækkede den til. Gemte den i min sjæls lommer dybest nede. Men noget havde slået rod, og jeg begyndte at have mere og mere fokus på at formidle. På at vise, at der var en anden vej en frygten. End lidelsen. At man kan vælge kærlighed. At man kan vælge lykke.

Vi skal vælge kærlighed nu

Det, der foregår netop nu, hvad enten det er virus, 5g, the deep state, kabbalaen eller andet, det er ikke vigtigt. Det der er vigtigt er, at der er en mening med galskaben. Husk at det er vejen til et bedre sted at være. Der er fremgang og lys i sigte. Og ja, der er en sygdom i verden netop nu. Og mange vil gå over på den anden side, og forlade det jordiske liv. Nogle fordi de ikke er i stand til at slippe den gamle frekvens, andre fordi de er færdige med deres livsformål og andre igen fordi der ikke er mere for dem her. Hver død er trist for de, der lades tilbage. Men alt er godt. Det skal vi holde fast i og hjælpe hinanden med at huske.

Du kan selv hjælpe med at hæve energien og lade dettes skifte ske hurtigt. Det gør vi ikke ved at forbande coronaen eller forsøge at heale den væk. Den har et formål, hvor hård tiden med den end vil være. Det vi, hver enkelt, kan gøre, er at bruge tiden til at søge indad. Mærke efter, hvad vi har af gammel bagage og blokeringer, der skal slippes og sættes fri. Jo mere vi får lettet vores egen energi og frekvens, jo mere vi slipper gammelt nag og frygt, jo lettere kan vi vælge kærligheden. Jo lettere kan vi sprede lyset til de der er fanget i frygtens net. Hjælpe dem med videre til den nye frekvens, den nye verden.

Vær kærlighed

Det er tiden, hvor vi skal samles med vores nære og kære. Det er tiden, hvor vi skal gøre op, hvad der virkelig betyder noget. Det er tiden, hvor vi får ryddet op – ikke kun i garagen. Det er tiden, hvor vi slipper det, der holder os tilbage fra at være den aller bedste version af os selv. Det er tid til, at vi pudser spejlet, både alene og med andre, og indser, hvad der skal slippes. Hvad der skal tilgives. Det er tid til, at vi derpå ser op og ud. På hvad vi kan bidrage med. Hvordan vi kan inspirere flere til at vælge kærlighed. Hvordan vi kan sprede nok lys til, at flere kan slippe mørket og frygten.

Jeg ser flere på de sociale medier opfordre til at huske på taknemmelighed. På tillid. På lyset. På kærligheden. Jeg oplever igen og igen, at vi som menneskehed kan, når det gælder. Unge raske hælper ældre og syge. Alle støtter alle. Men samtidig har frygten også en tendens til at gøre retorikken hård. Især på de sociale medier. Men husk, at den hårde retorik kommer ud fra frygt, og skal mødes med kærlighed og lys. Lad os ikke blive fanget af den energi. Den retorik.

Giv dig selv en pause

Og når det så er sagt, så har jeg igen og igen de seneste uger, på de sociale medier, opfordret til, at vi husker at tage en medie pause. Giv jer selv lov til at slukke for den frygtbaserede mediedækning. Få en pause, så i kan mærke jeres egen indre stemme. Pas på jer selv, og brug tiden på at pleje jer selv og jeres nære og kære. Brug tiden til at vælge kærligheden. Slippe frygten. Finde tilliden og jeres egen indre stemme. Så vi kan komme igennem dette skifte og få så mange med som overhovedet muligt.

I kærlighed

Zanna Ibina

vælge kærligheden
kærligheden
Jeg har valgt at trække et kort til jer i dag. Dette kort handler om, at trække sig tilbage, om ændringer i arbejdsformer og livsformer. Det er et kort, der anerkender de svære omskiftninger, som du står i. Som opfordrer dig til at passe på dig selv, trække dig tilbage, finde roen, trække vejret og holde lidt ferie fra det, der er hårdt. Få det bedste ud af den tid, du nu er blevet givet.