logo-groen

I denne uges vlog, snakker jeg om at vælge vejen til det gode liv. Jeg fortæller om nogle af de redskaber, som jeg bruger, for at få livet til at blive magisk. Magisk på trods af de udfordringer, som jeg har.

Jeg snakker ligeledes lidt om, hvorvidt alle kan lære at vælge. For det mener jeg bestemt, at alle kan. Jeg tror, at vi mennesker, kan være i perioder af vores liv, hvor det kan være svært at beslutte sig for at vælge det gode liv. For det er ikke noget, som bare kommer dumpende ned i skødet. Det kræver meget.

Men hvad kræver det

Hvis vi skal vælge det gode liv bevidst og stærkt, så kræver det en stor portion dedikation, vilje, prioritering og ikke mindst øvelse. Det vi øver os på bliver vi gode til. Og det vi giver fokus vokser. Det er to gode sætninger at huske på, hvis i beslutter jer for at vælge denne måde at leve på. For det er et valg der skal tages bevidst igen og igen, indtil det er det natulige valg – den naturlige måde at leve på!

Se med i videoen og hør mere om, hvordan jeg har opøvet evnen til at vælge vejen til det gode liv. Ikke fordi jeg har det så nemt. Men på trods af alle de udfordringer livet giver mig.

Jeg skrev for nogle uger siden et blog indlæg om, hvordan man gør… Hvordan man finder balancen i det der liv, der ikke blev helt som vi drømte om. Det kan du læse mere om her.

Skriv endelig i kommentar, hvis i har spørgsmål, eller gerne vil dele jeres erfaringer. Vi kan alle blive klogere. 🙂

Kærligst,

Zanna

vælge vejen til det gode liv