logo-groen

Live your Essence and your true feminine power

Står du somme tider og kigger på mennesker, der helhjertet – og på mange måder kompromisløst i forhold til, hvem de er – lever deres sande essens og efter deres indre autoritet.

Kigger på dem og tænker – de kan også sagtens, for…

Stop! 

Ja! Alle kan sagtens – men for at gøre det må de se deres blokreringer og traumer i øjnene for at gøre det! Alle må vælge det! Igen og igen! 

Og du kan gøre det samme! Hvis blot du ægte vil det! 

Du har nu muligheden for at deltage i et helt unikt webinar om netop dette! 

Webinaret

D. 26.5.2022 kl 20.30 

Jeg lever mit liv ud fra min sande essens og lytter fuldstændig kompromisløst til min indre autoritet. Jeg er samtidig bæreren af en fuldstændig vild energi, som jeg er her for at formidle. The feminine power in the true essens! 

Det giver ofte nogle hak i tuden at leve på den måde, og jeg møder meget fordømmelse og mange, der ikke forstår mine handlinger. 

Ikke desto mindre holder jeg fast, for jeg har gennem livet lært, hvor vigtigt det er at tage lederskab over eget liv. Hvor vigtigt det er at holde fast i at leve det liv, der er rigtigt for mig! For på den måde har jeg mere at give til mine nærmeste og til verden.

På dette webinar deler jeg for første gang – og muligvis eneste gang- mine oplevelser og modstand fra nogle af mine aller nærmeste. Og om hvordan jeg alligevel har formået at træde ind i min true feminine power og stå fast på at lytte til min indre autoritet. 

Det bliver en meget personlig fortælling, så det bliver ikke optaget og udsendt på replay. 

Ikke bare et webinar

Denne aften bliver dog ikke bare et webinar som alle andre. For selvom det er fedt at lade sig inspirere af andres vandring og historie, så er det ofte svært at gøre noget ved det når webinaret slutter.

Det kan der være mange grunde til, men en af dem kan handle om blokeringer, der gør at vi simpelthen ikke er i stand til at handle! 

Derfor er jeg blevet guidet til at kombinere webinaret og min fortælling med min vilde healing from the true feminine power.

Det vil sige, at du ikke kun vil blive inspireret til hvordan du kan træde ind i din sande essens og fristætte din true feminine power, men du kommer også til at modtage healing, der kan støtte dig i processen.

Healingen kommer til at komme til dig via klassisk healing, samt gennem healingsnøgler, der kan løsne op for de ting, der forhindrer dig i at tage næste skridt mod at leve efter egen indre autoritet og tage lederskab i eget liv.

 

Hvem er jeg?

Mit navn er Zanna Ibina. Og jeg er sat i verden med store healer evner.

Jeg er bærer af den fremtidige energi af True feminine Power. Det er en meget højvibrerende frekvens, hvorfra det er muligt at skabe alt! Det er fremtidens energi, og bærer mere præg af gudinde-power og ild, end engle og vinger! Men med den frekvens i kroppen er man støttet i at stå stærkt i sig selv – for man kan ikke andet! Det er ligeledes denne energi jeg healer fra, hvorfor mine healinger er særdeles powerfulde. 

Samtidig er jeg bærer af healingsnøgler og er sat i verden med evne til at se menneskers potentialer, men også de begrænsninger, der ligger for at de ikke udlever dem. Og jeg har gaven at jeg kan se hvilke nøgler der skal til for at låse potentialet op, skridt for skridt.

Jeg er Manifesting Generator indenfor Human design, og er her for at vise hvordan man kan leve og være i denne skønne verden – og have det sjovt samtidig.

I både mit horoskop, mit Human Design og indenfor numerologien kommer jeg med en stærk gave for at formidle og vise hvordan det er muligt at leve i sin sande essens og bruge The true feminine power. Jeg er her for at vise at alt er muligt og at vi selv kan skabe det liv vi drømmer om! 

Jeg har ikke mindst gået vejen selv. Jeg har mødt modgang igen og igen, og mange mennesker i mit liv, har stået som spejle for komfortzonen og forsøgt at få mig til at rette ind og leve som man ‘bør’!  Jeg har levet et liv med kroniske smerter, har været udsat for mobning og overgreb, og jeg har ikke mindst danset kinddans med både offerrolle og lidelse.

Og jeg har sluppet! Og fundet ind til min sande essens. Jeg har taget lederskab over mit eget livog lært at lytte til og følge min indre autoritet og guidence.

Og min mission i livet er at lære dig at gøre det samme – og hæve vibrationen i verden og lave mit ydmyge bidrag til at forandre verden, så det bliver en selvfølge for alle at leve livet som jeg gør det!

Det med småt

Når du tilmelder dig, så opskrives du også til mit nyhedsbrev, men bare rolig, du vil ikke blive spammet, og du kan altid afmelde dig med enkelt klik.

Webinaret 111 kr. De overføres på mobilepay 9457SL inden webinaret starter. 

Grunden til at dette webinar koster penge, er at du vil modtage meget powerfuld healing undervejs, samt få en masse værdifulde healingsnøgler. Det er muligt at stille spørgsmål til sidst i webinaret, hvor du kan spørge konkret ind til ting du selv er udfordret med i livet.

Samtidig er det min erfaring at vi alle tager vores tilmeldinger mere seriøst, hvis vi har investeret i dem! Og dette ønsker du at tage seriøst – det kan være dit første skridt til at komme i gang med at leve mere autentisk og stærkt.

Webinaret kommer til at foregå på zoom, og når du har tilmeldt dig i nedenstående fomular, får du et link til zoom, som du blot klikker ind på den 26.5.22 kl. 20.30. Husk at indbetale de 111 kr inden, da det er forudsætning for at blive lukket ind på webinaret.

Jeg har besluttet at begrænse deltagere til 20, for at sikre alle får mulighed for at få svar på deres spørgsmål, så skynd dig at nappe din plads nu, inden der lukkes for tilmelding.

Den lille ekstra bonus

I slutningen af webinaret vil jeg dele et tilbud med dig, som kun kommer til at gælde for dig, der er med på webinaret! Og det bliver et godt et af slagsen! 

Du tilmelder dig her

Jeg glæder mig til at connecte med dig, til at dele min fortælling og læringer og til at heale dig! 

 

Kærligst,

Zanna Ibina