Om mig

Hvem er jeg

Mit navn er Zanna Ibina, og det er mig, der står bag siden her. Jeg lever et absolut magisk og smukt liv, på trods af, at jeg meget ofte har været ramt af modgang. Jeg lever et liv, der på mange måder er begrænset af stærke kroniske smerter, men det har jeg ikke lade overskygge magien og det smukke.

Jeg er mor til 3 børn, 2 teens med 3 år i mellem og så en nøler i børnehave alderen. Jeg har den lille fuldt, da hun ikke har en far. De to store har en skøn far, som de har valgt at bo ved mens de går i gymnasiet. Jeg har været alene med dem stort set hele deres liv.

Jeg er førtidspensionist på grund af min stærkt nedsatte funktionsevne, der er kommet med smerterne.

Min uddannelse:

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvor jeg havde min passion inden for psykiatrien og de skæve eksistenser. Derude, hvor samtalen var vigtigere end sårskifte. Hvor forståelsen og mødet mellem mennesker med forskelligheder, var essensen for at kunne hjælpe. Her fik jeg både uddannelse og erfaring indenfor samtale, coaching og kognitiv terapi.

I 2010 slog mit liv endnu en af de berømte kolbøtter. Jeg endte med at miste min arbejdsevne pga. kroniske smerter efter en ulykke. Jeg måtte redefinere mig selv, og finde en måde at skabe et fabelagtigt liv, med de nye præmisser, som livet havde givet mig. Disse erfaringer gjorde, at jeg begyndte at hjælpe folk i samme situation som mig, med at finde deres vej ud af mørket ind i lyset.

Jeg har efterfølgende taget en Reiki Healer uddannelse, samt uddannelse til Human Design Reader.

 

 

Jeg er et spirituelt menneske, men på et meget jordnært og lettilgængeligt plan. Jeg er født med evnen til at heale, kanalisere, lave clairvoyance og bruge tarot- og orakelkort. Jeg er uddannet Human design Reader.

Jeg bruger alle disse elementer når jeg arbejder med folk i forløb. Jeg bruger min medfødte evne til at se, hvilke healingsnøgler den enkelte har brug for i det givne øjeblik, og det kan være de ting overover eller coaching.

Mit mål er at hjælpe folk med at finde deres vej og deres kerne. Ind til hjertet, hvor de stærke og ægte valg kan træffes, når man bruger sin indre autoritet. Det er en af mine passioner, at guide mennesker til at finde ud i lyset og leve deres smukke livsformål og leve det aller smukkeste liv for dem.

Dyrene har ligeledes mit hjerte. Jeg har siden jeg var barn haft evnen til at kunne kommunikere med dyrene og forstå deres sprog. Jeg har ligeledes healet dem, som Almindelig omgang med dem. Jeg har senere i livet taget uddannelse i dette, for at finpudse evnerne, og jeg holder meget af at komme ud og hjælpe dyrene med deres menneske-problemer. Jeg bruger denne evne som en healingsnøgle, når dette er relevant.

At leve er at skrive:

Så længe jeg kan huske har jeg elsket at skrive og formidle. Det har foreløbig resulteret i en udkommet bog, men jeg har allerede to mere på tegnebrættet. Der udover skriver jeg min mailliste mails og på de sociale medier.

 

me and mig