Hjemmeside-header

Mit navn er Zanna Ibina, og det er mig, der står bag siden her. Jeg lever et absolut magisk og smukt liv, på trods af, at jeg meget ofte har været ramt af modgang. Jeg lever et liv, der på mange måder er begrænset af stærke kroniske smerter, men det har jeg ikke lade overskygge magien og det smukke.

Jeg er mor til 3 børn, 2 teens med 3 år i mellem og så en nøler i børnehave alderen. Jeg har den lille fuldt, da hun ikke har en far. De to store har en skøn far, de besøger hver anden weekend. Jeg har indtil for nyligt været alene med dem, men er nu flyttet sammen med min kæreste. En dejlig mand jeg var kærester med for 21 år siden, som jeg atter har fundet sammen med. Jeg er førtidspensionist på grund af min stærkt nedsatte funktionsevne, der er kommet med smerterne.

Min uddannelse

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, hvor jeg havde min passion inden for psykiatrien og de skæve eksistenser. Derude, hvor samtalen var vigtigere end sårskifte. Hvor forståelsen og mødet mellem mennesker med forskelligheder, var essensen for at kunne hjælpe. Her fik jeg både uddannelse og erfaring indenfor samtale, coaching og kognitiv terapi.

I 2010 slog mit liv endnu en af de berømte kolbøtter. Jeg endte med at miste min arbejdsevne pga. kroniske smerter efter en ulykke. Jeg måtte redefinere mig selv, og finde en måde at skabe et fabelagtigt liv, med de nye præmisser, som livet havde givet mig. Disse erfaringer gjorde, at jeg begyndte at hjælpe folk i samme situation som mig, med at finde deres vej ud af mørket ind i lyset.

Den mere alternative side

Jeg er et spirituelt menneske, men på et meget jordnært og lettilgængeligt plan. Jeg er født med evnen til at heale, kanalisere, lave clairvoyance og bruge tarot- og orakelkort. Jeg bruger alle disse elementer når jeg coacher. Målet er at hjælpe folk med at finde deres vej og deres kerne. Ind til hjertet, hvor de stærke og ægte valg kan træffes. Det er en af mine passioner, at guide mennesker til at finde ud i lyset og leve deres smukke livsformål og leve det aller smukkeste liv for dem.

Dyrene har ligeledes mit hjerte. Jeg har siden jeg var barn haft evnen til at kunne kommunikere med dyrene og forstå deres sprog. Jeg har ligeledes healet dem, som Almindelig omgang med dem. Jeg har senere i livet taget uddannelse i dette, for at finpudse evnerne, og jeg holder meget af at komme ud og hjælpe dyrene med deres menneske-problemer. 😉

At skrive er at leve

En af mine største store passioner er at skrive og formidle. I al den tid jeg kan huske, har jeg altid haft gang i at skrive. Historier, dagbog, tanker, ideer. Jeg har blogget siden jeg hørte om konceptet i 2008, men har over en årrække måtte nedprioritere det. Jeg var i gang med at lære at finde en balance i mit nye liv, med de begrænsninger, der var kommet. Og i den proces mistede jeg overskuddet.

Det seneste år, er skrivelysten dog vokset mere og mere, og i dag har jeg genoptaget blogger livet, og har sideløbende skrevet en bog om at finde Vejen til det gode liv, ved at lære og erkende valgets kraft. Jeg har en drøm om at komme til at holde flere foredrag, for selvom det giver mig meget, at hjælpe et enkelt menneske til at nå ind til kernen og indse, hvor meget vi kan gøre selv, så vil jeg elske, at nå ud til endnu flere. For målet må være, at langt flere mennesker forstår, hvor stor kraft de selv besidder, når det kommer til at vælge om livet skal leves i lidelse eller lykke.